Про нас
увійти

Анонс матчів Першої ліги чемпіонату Тернопільщини з футболу які відбудуться 7 жовтня

категорія: Футбол | дата: 07 10 2018
Анонс матчів Першої ліги чемпіонату Тернопільщини з футболу які відбудуться 7 жовтня

Пропонуємо до Вашої уваги анонси матчів 3-го туру другого етапу першої ліг чемпіонату Тернопільської області, які відбудуться у неділю, 7 жовтня.

Перша ліга. Турнір за 1-6 місця

3 тур

ФК "Заводське" – ФК "Вишнівець-2"

7 жовтня. Чортків. Стадіон "Харчовик". 16.00.

Судді: Ігор Гарас (Тернопіль), Андрій Ющишин (Тернопіль), Михайло Брик (Чортків).

Спостерігач арбітражу: Борис Трач (Тернопіль).

Дискваліфікований: Дмитро Галадей (ФК "Вишнівець-2").-

Команда з Заводського впевнено перемогла в минулому турі ФК "Збараж" (3:1), а тому в хорошому психологічному настрої підготовить по поєдинку з ФК "Вишнівець-2". Для ФК "Заводське", керівництво якого поставило перед тренерським штабом та футболістами ціль – третє підсумкове місце, кожен матч, як останній і втрата очок може бути визначальною на фініші. До матчу підопічні Руслана Супруна підходять практично в оптимальному складі. За індивідуальним графіком тренується лише півзахисник Андрій Вадовський, який проходить реабілітацію після травми. Мав певні проблеми зі здоров’ям (простудне захворювання) воротар Дмитро Щипчик, однак на передматчевому тренуванні він працював на рівні зі всіма. Також видужав і молодий захисник заводської команди Микола Дорик. ФК "Вишнівець-2" мав амбіції навіть на чемпіонство, однак поразка в останньому домашньому матчі від ФК "Копичинці" (0:1) значно зменшили ці шанси, однак вони є, і можна не сумніватися, що команда зі Збаражчини гратиме тільки на перемогу. Тим більше, є можливість залучити до гри в Чорткові трьох гравців з першої вишнівецької команди, яка цієї неділі не грає у вищій обласній лізі. Але точно серед них не буде нападника Дмитра Галадея, який відбуває триматчеву дискваліфікацію.  

 

ФК "Копичинці" – "Зоря" (Хоростків)

7 жовтня. Копичинці. Стадіон "Надія". 15.00.

Судді: Віталій Буняк (Бережани), Ігор Брик (Чортків), Володимир Кацан (Бучач).

Спостерігач арбітражу: Олександр Найко (Тернопіль).

Гусятинське дербі, центральний матч туру, а можливо і всього чемпіонату в першій лізі. Всі ці епітети відноситься до поєдинку між лідерами – ФК "Копичинці" та хоростківською "Зорею". На сьогодні у копичинецької команди 13 очок і вона лідер, а в хоростківської 10-ть і один відкладений поєдинок з ФК "Заводське". Отож, за втраченими очками в команд паритет і їхнє очне протистояння зможе показати, хто ж у гусятинському футболі нині лідер. Саме це питання задають багато вболівальників впродовж цього сезону. І тепер у них є можливість наочно побачити битву футбольних "титанів". Очікується, що в Копичинцях може бути побитий цьогорічний обласний рекорд за кількість глядачів. А подивитися і справді буде на що, адже в команд відсутні дискваліфіковані та практично порожній лазарет. Найцікавішим ж має бути протистояння двох досвідчених гравців середини поля – капітана ФК "Копичинці" Ігоря Сливки та лідера центру поля "Зорі" Павла Чорномаза. Не менш цікавим має бути заочне протистояння кращих бомбардирів команд – Володимира Леськіва (ФК "Копичинці" і Сергія Олексюка ("Зоря") – у першого 12 забитих голів у сезоні в 5-те місце в списку бомбардирів, у другого – 14-ть і він знаходиться у трійці кращих голеодорів.  

 

"Скала-Айва" (Скала-Подільська) – ФК "Збараж"

7 жовтня. Скала-Подільська. Селищний стадіон. 15.00.

Судді: Владислав Русанюк (Тернопіль), Віталій Сердюк (В. Глибочок), Олег Чемний (Коропець).

Спостерігач арбітражу: Іван Будівський (Теребовля).

Дискваліфікований: Михайло Конечний (ФК "Збараж").

"Скала-Айва" на старт фінальної частини першої ліги підійшла лідером, однак дві стартові поразки відкинули підопічних Богдана Слотвінського на четверте місце. Поєдинок проти аутсайдера фінальної шістки саме можливість поповнити турнірні очки і повернутися в боротьбу за медалі чемпіонату. І хоча гості зі Збаража зараз знаходяться у складному психологічному стані (до останнього було не зрозуміло, чи вийде команда на футбольне поле в останньому домашньому матчі проти ФК "Заводське"), однак вони знатні в будь-який момент на сенсацію. Адже підопічні Михайла Кузьми з величезним досвідом, чого варті лише 44-річний півзахисник Матвій Николайчук, 35-річний захисник Віктор Ковальчук та 32-річний нападник Олександр Паламар. Єдина серйозна втрата в "Збаража" – капітан команди Михайло Конечний, який точно не зіграє у Скалі-Подільські через дискваліфікацію.

 

Перша ліга. Турнір за 7-12 місця

3 тур

"Нива" (Підгайці) – "Арсенал" (Білокриниця)

7 жовтня. Підгайці. Стадіон "Нива". 15.00.

Судді: Андрій Гах (Тернопіль), Віталій Чорній (Борщів), Іван Сокіл (Тернопіль).

Спостерігач арбітражу: Михайло Русанюк (Тернопіль).

Дискваліфікований: Олександр Баландюк ("Арсенал").

Підгаєцька "Нива" розпочала турнір за 7-12 місця з нулем у турнірній таблиці, однак дві стартові перемоги (одна з яких технічна) підняли команду вже на 11 місце і при позитивному результаті в грі проти "канонірів" з Білокриниці вона може наблизитись до трійки лідерів. Зможе у цій грі взяти участь капітан команди Андрій Біскуп, котрий пропускав через простудну хворобу попередній матч "Ниви" з "Трьома валетами". "Арсенал" теж впевнено розпочав другий етап першої ліги, здобувши на його старті дві перемоги і, очевидно, на цьому зупинятися не збирається. Єдиний серйозна втрата в "канонірів" – Олександр Баландюк, котрий пропускатиме матч через перебір карток.  

 

Перша ліга. Турнір за 13-18 місця

1 тур

 "Гірник" (Новосілка) – "Юність" (Горішня Слобідка)

30 вересня. Старий Скалат. Стадіон "Колос". 12.30.

Судді: Володимир Федунець (Тернопіль),  Андрій Стасюк (Ланівці), Артем Трач (Тернопіль).

Спостерігач арбітражу: Ігор Мудрик (Теребовля).

Вже те, що команди з Новосілки та Горішньої Слобідки грають у турнірі за 13-18 місця – велике досягнення і честь та хвала їм за це, адже маємо приклади, коли більш потужніші міста та селища (Ланівці, Мельниця-Подільська) сходять з турнірної дистанції, так і не дійшовши до фінішу. Обидві команди, особливо в другому колі першого етапу, показували доволі хороший футбол, тому матч між ними не передбачуваний та визначити фаворита в цій парі складно. Оскільки колективи високих турнірних завдань вже не ставлять, отож можуть показати відкритий атакувальний футбол і, спрогнозуємо, з багатьма забитими голами.

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook