Про нас
увійти

ФК "Тернопіль-Педліцей" у драматичному матчі переміг бучацький "Колос"

категорія: Футбол | дата: 05 10 2018
ФК "Тернопіль-Педліцей" у драматичному матчі переміг бучацький "Колос"

3 жовтня, у Тернополі був зіграний поєдинок серед команд першої обласної ліги, які виборюють місця з 13 по 18-те. Зустрічалися ФК "Тернопіль-Педліцей" та бучацький "Колос". У драматичному поєдинку перемогли ліцеїсти – 3:2, повідомляє ФФТО.

Господарі підійшли до своїх гольових моментів з повною відповідальністю і практично всі їх реалізували. Вже в дебюті матчу відзначився Олександр Кобеля, котрий замкнув фланговий простріл (1:0). За дві хвилини тернополяни подвоїли рахунок. Віктор Таран пройшов по флангу і точно пробив у дальній кут воріт (2:0). Гості зуміли один м’яч відіграти. Після удару зі штрафного граючого тренера Ігоря Крушельницького, м’яч від коліна Василя Богачука опинився у сітці воріт (2:1). Та вже буквально за хвилину господарі знову відзначилися. Роман Голодрига технічно переграв захисника і влучно пробив у ближній кут воріт, які вперше в сезону зі стартових хвилин боронив Сергій Яскілка (3:1).

У другому тайму було зроблено чимало замін. Однак голів було набагато менше – всього один. З лівого краю атаки прострільну передачу виконав Ярослав Газдевич, а Петро Гошва першим дотиком прийняв м’яча, а другим – переправив його у ворота (3:2)…

ФК "Тернопіль-Педліцей" – "Колос" (Бучач) – 3:2 (3:1)

3 жовтня. Тернопіль. Стадіон "Педуніверситет". 20 гл. + 8 град.

Судді: Володимир Ясюченя (Тернопіль), Віталій Чорній (Борщів), Олег Богач (Тернопіль).

Спостерігач арбітражу: Микола Філь (Тернопіль).

ФК "Тернопіль-Педліцей": Карасьов, Ткачук-к (Пізняк, 53), Грегуль (Дутко, 46), Березовський, Думанюк (Ваврик, 46), Голодрига, Таран (Марчак, 46), Кобеля (Валах, 46), Винничук (Лилик, 46), Шевчук (Федчишин, 55).

"Колос": Яскілка, Крисюк, Богачук (Гуляк, 46), Олексевич, Гриців, Брощак, Кирничний, Надворський, Газдевич, Гошва, Пиндиківський-к.

Голи: Олександр Кобеля (15), Віктор Таран (17), Василь Богачук (36), Роман Голодрига (37), Петро Гошва (72).

Попереджені: С. Марчак (70), В. Березовський (80).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook