Про нас
увійти

ФК "Вишнівець" та ФК "Тернопіль-ДЮСШ" переможця не виявили

категорія: Футбол | дата: 05 10 2018
ФК "Вишнівець" та ФК "Тернопіль-ДЮСШ" переможця не виявили

3 жовтня, у матчі 16-го туру вищої обласної ліги команди, які перебувають у нижній частині турнірної таблиці – ФК "Вишнівець" та ФК "Тернопіль-ДЮСШ" переможця не виявили. Матч завершився результативною нічиєю – 2:2, повідомляє ФФТО.

Гості активніше розпочали поєдинок і першими відкрили рахунок. Красивий гол ударом з метрів 25-ти забив тернополянин Сергій Фарботняк (0:1). На цьому підопічні Андрія Яблонського не зупинилися і на 35-й хвилині подвоїли перевагу. Захисник господарів руками зупинив прохід тернопільського капітана Максима Проціва і арбітр призначив пенальті. Одинадцятиметровий реалізував Сергій Шергей (0:2).

Такий розвиток подій явно не входив у плани вишнівецької команди і вона ще до перерви скоротила рахунок. Господарів отримали право на пробиття штрафного удару по центру воріт. Потужним ударом на силу вразив ворота супернкиів капітан ФК "Вишнівець" Михайло Вітерук (1:2). А нічийний результат для господарів приніс точний удар Тараса Бадиляки. Він з лівого кута штрафного майданчика закинув м’яча за комірець голкіперу ФК "Тернопіль-ДЮСШ" Арсену Конобі (2:2)/

ФК "Вишнівець" – ФК "Тернопіль-ДЮСШ" – 2:2 (1:2)

3 жовтня. Вишнівець. СК "Вишнівець". 100 гл. +11 град.

Судді: Олег Чемний (Коропець), Михайло Брик (Чортків), Ігор Брик (Чортків).

Спостерігач арбітражу: Ярослав Боднар (Тернопіль).

ФК "Вишнівець": Марків, Баб’як, Сайчук, Радчук (Старушкевич, 30, Ніколайчук. 64), Бондарук, Вітерук-к, Преварський (О. Понєдєльнік, 64), Корецький, Михайленко, Томич (Корзун, 30, Загоруйко, 72), Бадиляка.

ФК "Тернопіль-ДЮСШ": Коноба, Фарботняк, Чопик, Новачинський, Сиротюк, Проців-к, Жига, Мостовий (Лаврик, 68), Кравець (Хавтур, 55), Павлусь, Шергей (Оконський, 71).

Голи: Сергій Фарботняк (15), Сергій Шергей (35, з пен.), Михайло Вітерук (38), Тарас Бадиляка (81).

Попереджені: Ю. Преварський (18), М. Проців (62).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook