Про нас
увійти

Білокриницькі "каноніри" обіграли чортківський "Бастіон"

категорія: Футбол | дата: 02 10 2018
Білокриницькі "каноніри" обіграли чортківський "Бастіон"

30 вересня, у другому турі турніру за 7-12 місця першої ліги чемпіонату Тернопільської області білокриницький "Арсенал" на домашньому стадіоні переміг "Бастіон-1427" з Горішньої Вигнанки (Чортківський район) – 3:1, повідомдяє ФФТО.

Перших 35-ть хвилин на полі домінували футболісти "Бастіона", які забили гол (автор м’яча – Андрій Лемішка) і мали шанси для взяття воріт вдруге – поцілили в поперечину та був вихід один в один. Зібравшись, ще в першому таймі "каноніри" рахунок зрівняли. По лівій бровці втік Володимир Федьків на якому гості сфолили і 11-метровий реалізував Олег Самойлюк (1:1).

Другий тайм вже був за "канонірами". Молоді і амбіційні гравці "Арсеналу" понеслись вперед і досягли свого. Замкнув передачу зліва Сергій Федорук (2:1). Згодом вдався розіграш по центру, пройшла передача на Олега Самойлюка, який вийшов на побачення з голкіпером і віддав на Ігоря Дівоньку, який замкнув передачу (3:1). Ще один гольовий момент не використав Самойлюк, котрий вийшов віч-на-віч з голкіпером, однак переграти того не зумів. А вже під кінець матчу мали момент гравці ФК "Бастіон-1427", але в завершальній стадії атаки були не точними.

"Арсенал" (Білокриниця) – "Бастіон-1427" (Горішня Вигнанка) – 3:1 (1:1)

30 вересня. Білокриниця. Стадіон "Лісотехнікум". 100 гл. +12 град.

Судді: Володимир Пиндиківський (Бучач), Роман Островський (Тернопіль), Оксана Паньків (Тернопіль).

Спостерігач арбітражу: Вадим Маслій (Тернопіль).

"Арсенал": Шишигін, Самойлюк, Баландюк, Антонюк, Дівонька, Федьків (Налєво, 83), Федорук, Штибель (Посільський, 69), Семеренко, Тарківський-к (Терещенко, 46), Мороз.

"Бастіон-1427": Довгалюк, В. Лемішка, А. Лемішка, Ткачук, Футрик, Гладчук, Чинчик, Юрків (Павлик, 82), Миронюк, Басістий, Цілінський (Присунько, 63).

Голи: Олег Самойлюк (45+1, з пен.), Сергій Федорук (50), Ігор Дівонька (68) – Андрій Лемішка (4).

Попереджені: П. Ткачук (19), О. Самойлюк (31), А. Миронюк (44), А. Довгалюк (45+1), В. Лемішка (61).

Вилучені: П. Ткачук (88), О. Баландюк (90).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook