Про нас
увійти

ФК "Заводське" обіграв на виїзді ФК "Збараж"

категорія: Футбол | дата: 02 10 2018
ФК "Заводське" обіграв на виїзді ФК "Збараж"

30 вересня, у другому турі фінальної частини першої ліги чемпіонату Тернопільської області ФК "Заводське" у гостях переміг ФК "Збараж" – 3:1, повідомляє ФФТО.

Команди довго не могли відкрити рахунок. Розмочити його вдалося капітану гостей Юрію Заставецькому, який гарматним ударом зі штрафного за метрів 25-ть до воріт не залишив шансів кіперу Тарасу Таращаку (0:1). Одразу на старті другого тайму заводчани розіграли кутовий, пішла прострільна передача в район одинадцятиметрової позначки на Олександра Клюса, який відпасував на Юрія Савку і той пробив у поперечину, від якої м’яч залетів за лінію воріт (0:2). На цьому гості не зупинилися і ще один гол забили зусиллями Володимира Гайкового, який здійснив прохід по лівому краю, продавав збаразького оборонця і з кута штрафного майданчика зряче поцілив у дальній від голкіпера кут воріт (0:3).

Господарі знайшли в собі сили один м’яч відіграти. Партнери по команді кинули в прорив через центральну капітана команди Бернарда Аджея і той елегантно прокинув м’яча повз голкіпера ФК "Заводське" Дмитра Щипчика (1:3).

І хоча гості мали значну перевагу (гольові моменти були в Андрія Різника, Сергія Маньовського, Олександра Клюса, двічі – Юрія Заставецького), та все ж хотілося б відзначити саме господарів поля, які в непростій ситуації таки вийшли на футбольне поле і показали доволі якісний футбол. Так, на початку зустрічі з близької відстані вище воріт пробив Олександр Паламар після передачі Бернарда Аджея. На старті другого тайму той ж Аджей вийшов віч-на-віч, обіграв голкіпера, але в останній момент йому м’яч звалився з ноги. Також хороші моменти мали Матвій Николайчук – пробивав з гострого кута, Василь Процик метрів з 10-ти поцілив прямо в руки голкіперу та Руслан Хруняк, котрий виграв повітря після подачі зі штрафного, але м’яч після його удару пішов вище поперечини...

ФК "Збараж" – ФК "Заводське" – 1:3 (0:1)

30 вересня. Збараж. Стадіон "Колос". 100 гл. +12 град

Судді: Іван Мандзюк (Зборів), Андрій Федунець (Залізці), Роман Колодніцький (Козова).

Спостерігач арбітражу: Олександр Циганков (Тернопіль).

ФК "Збараж": Таращук, Ковальчук, Бабій, Джозеф, Процик, Конечний, Николайчук, Аджей-к, Була (Хруняк, 58), Качор, Паламар.

ФК "Заводське": Щипчик, Ю. Заставецький-к, Савка, Крашівський (Павлинів, 78), Сцібак (Пахолок, 88), Маньовський (Кулик, 90+1), Гайковий, Клюс, Драч, Різник (Неклюдов, 90+1), Михальчук (Ільницький, 75).

Голи: Юрій Заставецький (37), Юрій Савка (50), Володимир Гайковий (69), Бернард Аджей (75).

Попереджені: М. Конечний (33), О. Клюс (70), В. Процик (77), Ю. Бабій (85), Р. Хруняк (90+3).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook