Про нас
увійти

ФК "Бережани" впевнено обіграв "Дністер"

категорія: Футбол | дата: 01 10 2018
ФК "Бережани" впевнено обіграв "Дністер"

29 вересня, у матчі 16-го туру вищої ліги чемпіонату Тернопільської області ФК "Бережани" на власному стадіоні впевнено переміг одного з аутсайдерів – заліщицький "Дністер" – 4:0, повідомляє ФФТО.

Вже на старті матчу бережанці повели в рахунку. Сергій Мацалап подав кутовий з правої сторони, а Олег Макаров ударом головою переправив м’яча у ворота (1:0). Вже на 15-й хвилині господарі подоїли рахунок. Знову подав кутовий Мацалап і цього разу інший захисник ФК "Бережани" – Андрій Бойчук, ударом головою відзначився забитим голом (2:0). У середині першого тайму форвард господарів Ростислав Чиряк вдало зіграв на добиванні (3:0). А в другому таймі красивий удар з середньої відстані (до воріт було 22 метри) вдався нападнику бережанської команди Сергію Мацалапа (4:0).

Гості створили три гольових моменти, два в першому і один – у другому таймах. Однак впевнено зіграли захисники господарів і воротар Андрій Гарас, особливо в епізоді, коли він не дозволив "розмочити" свої ворота при виході суперника з ним на побачення.  

ФК "Бережани" – "Дністер" – 4:0 (3:0)

29 вересня. Бережани. Стадіон Нива". 255 гл. +15 град.

Судді: Андрій Гах, Сергій Харчук, Іван Сокіл (усі – Тернопіль).

Спостерігач арбітражу: Борис Трач (Тернопіль).

ФК "Бережани": Гарас, Мострянський-к, Макаров (Адамович, 62), А. Бойчук, Бадеме (Цицонь, 66), Гураль, Бодак (Крупа, 69), Стирчак, Абрамець, Мацалап (О. Засєдко, 60), Чиряк.

"Дністер": Грабарович, Я. Олексів, Пилипюк, Р. Левицький-к, Ковалишин, Лінник, Імангулов (Шутурма, 46), Валерій Токарчук, Городинський, А. Олексів, Топольницький.

Голи: Олег Макаров (4), Андрій Бойчук (15), Ростислав Чиряк (24), Сергій Мацалап (56).

Попередження: немає.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook