Про нас
увійти

"Буковина" – "Нива". Анонс матчу

категорія: Футбол | дата: 30 09 2018
"Буковина" – "Нива". Анонс матчу

Суперником футбольного клубу "Нива" Тернопіль у 11-му турі Другої ліги буде "Буковина" з Чернівців. Матч відбудеться на стадіоні "Буковина" 30 вересня о 16:00.

Після двох поспіль домашніх невдач на "Ниву" очікує побачення з давнім та принциповим суперником. Факт, що протягом двох останніх сезонів тернополянам жодного разу не вдалося обіграти чернівецьку команду у рамках Другої ліги. Ще свіжий у пам'яті попередній матч у Тернополі, де "Буковина" святкувала перемогу 0:2, а сам поєдинок був оповитий позафутбольними подіями, вилученнями та втратою свідомості гравцем гостей.

У неділю команди писатимуть нову сторінку у історії власних протистоянь. "Нива" до цього матчу підходить не у найкращому настрої. Виною все ті ж останні невдачі — дві домашні поразки з рахунком 0:1. Фіаско у останньому турі від вінницької "Ниви" коштувало посади головному тренеру команди Віталію Шумському, який подав у відставку після гри. До виїзного матчу у Чернівцях команду готував Вадим Боженко з помічниками — Олегом Лівіцьким та Олександром Стахівим.

Зазначимо, що не зможуть взяти участь у матчі травмовані Ярослав Волошин та Максим Механів, який через ушкодження не дограв попередній поєдинок проти вінничан.

Чернівецька команда у цьому сезоні, як і "Нива", стабільними результатами похизуватися не може. Так само як і тернопільська команда, "Буковина" лише одного разу вигравала на очах у власних вболівальників. В останніх трьох зустрічах чернівчанам вдалося набрати лише одне очко. У попередній виїзній грі з "Чайкою" підопічні Віктора Мглинця розійшлися мировою 1:1.

Також "Буковина" у цьому сезоні є командою з найбільшою кількістю пропущених м'ячів — 18. Водночас чернівчани — команда з наймолодшим середнім віком гравців. Найстаршим гравцем "Буковини" є 29-річний нападник Олександр Боженко, який приєднався до команди протягом сезону.

Тернополяни за матчем "Ниви" також матимуть змогу спостерігати у режимі онлайн у мережі YouTube. Посилання на пряму трансляцію будуть опубліковані на нашому сайті.

Друга ліга, тур 11

"Буковина" – "Нива"

30.09.18, м. Чернівці 16:00

Арбітр — Райда М. М. (Закарпатська обл.)

Асистенти арбітра — Вдовіна О. В. (Львів), Ступак Д. В. (Київська обл.)

Четвертий арбітр — Дарійчук С. В. (Чернівецька обл.)

Спостерігач арбітражу — Бурмич В. Я. (Хмельницький)

Матч першого кола: "Нива" – "Буковина" 0:2

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook