Про нас
увійти

Великогаївський "Агрон" переміг на виїзді "Рочин"

категорія: Футбол | дата: 28 09 2018
Великогаївський "Агрон" переміг на виїзді "Рочин"

У матчі 8-го туру чемпіонаті України серед аматорів великогаїський "Агрон" для багатьох несподівано, тим не менше, дуже приємно  переміг на виїзді одного з лідер – команду "Рочин" з Соснівки (Львівська область) – 2:0, повідомляє ФФТО.

Як повідомляє прес-служба соснівського клубу, старт матчу дав зрозуміти, що гості з Тернопільщини явно приїхали до Соснівки не відбувати номер. Команді Романа Курдупеля вдалося забити швидкий гол, а відтак повністю перебудувати свою гру від захисту на контратаках. На 10-ій хвилині матчу прицільний удар у правий від Анатолія Коваленка кут воріт вдався Арсену Кривобедрному (0:1).

Забитий гол дозволив гостям відійти на свою частину поля і ловити суперника на помилках, натомість гравці "Рочина" взяли м’яч під тотальний контроль і ламали позиційну оборону суперника. У цей відрізок гри гостям потрібно віддати належне. З атаками "рочинців" вони справлялися, натомість не забували і про власні. В одній з них наприкінці другого тайму гості зміцнили свою перевагу. Після стандарту та "пожежі" у штрафному майданчику "Рочина" Олег Лівіцький вдало пробив по воротах, після чого рикошетом від Назара Цюпки м’яч опинився у сітці воріт (0:2).

У другому таймі малюнок гри не особливо змінився. Гравці "Рочина" кинули великі сили на те, щоб відігратися, однак з побудовою позиційних атак у господарів цього вечора були проблеми. Втома від попередніх матчів у деяких гравців давалася взнаки, а відтак господарі поля часто помилялися при побудові власних атак. Більше того, гравці "Агрона" непогано діяли на контратаках і у другому таймі навіть двічі влучали у каркас воріт Анатолія Коваленка.

***

"Рочин" (Соснівка) – "Агрон-ОТГ" (Великі Гаї,) – 0:2 (0:2)

23 версеня. Соснівка. Стадіон "Шкільний".800 глядачів.

Арбітр: І. Заліський (Івано-Франківськ).

Асистенти арбітра: В. Галинець (Рівне), П. Микитин (Івано-Франківська обл.).

Четвертий арбітр: О. Федьків (Львів).

Спостерігач арбітражу: Р. Буковецький (Закарпатська обл.).

 "Рочин": Коваленко-к, Домальчук, Оприск, Портянко, Васюта (Соляник, 90+1), Кашуба (Марчук, 89), Яструб, Мартиняк (Махинька, 67), Цюпка, Мельник (Набізада, 69), Самойліч (Дева, 56)

"Агрон-ОТГ": Рогаль, Червонецький (Семенець, 69), Когут (Ковалевський, 76), Коник, Ковалик, Лук’янов, Процик (Гевчук, 81), Вонс (Гаврилюк, 81), Кривобедрний, Пастернак-к, Лівіцький

Голи: Кривобедрний (10), Цюпка (42, автогол).

Попереджені: Домальчук (35), Набізада (81) – Лук’янов (19), Когут (57).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook