Про нас
увійти

"Спорт для всіх у парках і скверах" у Скалаті

категорія: Футбол | дата: 27 09 2018
"Спорт для всіх у парках і скверах" у Скалаті

Всеукраїнські фізкультурно-оздоровчі заходи "Спорт для всіх у парках і скверах" завітали до міста Скалат Підволочиського району, повідомляє управління фізичної культури і спорту ТОДА.

Учасники змагань з дворового футболу на майданчику ЮКА та вуличного баскетболу з нетерпінням чекали на приїзд працівників Тернопільського центру фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх", аби помірятись силами між собою та чудово провести дозвілля. Організували спортивне свято для учасників вищезгаданий центр та Скалатський комунальний центр фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх", де працюють справжні ентузіасти своєї справи та передають молодшому поколінню любов до фізичної культури і спорту.

Гарячі спортивні баталії розгорнулись на подібному до сонця майданчику ЮКА. Адже змагатись на ньому не так просто. Потрібно чудово володіти м’ячем, бути швидким, спритним, а ще й витривалим, адже за невеликий відрізок часу учасник отримує величезне фізичне навантаження.

Перше місце у дворовому футболі на майданчику ЮКА завоювала команда "Шахтар", друге - виборов спортивний колектив "Ювентус", третьою була команда "Динамо".

Одночасно зі змаганнями з дворового футболу проходили і спортивні поєдинки у вуличному баскетболі, де вирували не менші пристрасті. Перше місце виборола команда БК "Авангард", друге місце завоювала команда БК "Нива", третє місце виборов колектив БК "Юніор".

Після завершення змагань Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх" переможців та призерів нагородив грамотами, медалями, а переможець та призери у дворовому футболі отримали ще й кубки.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook