Про нас
увійти

У Великому Глибочку урочисто відкрили спортивний майданчик зі штучним покриттям

категорія: Футбол | дата: 20 09 2018
У Великому Глибочку урочисто відкрили спортивний майданчик зі штучним покриттям

Проект реалізовано за сприяння народного депутата України, голови Федерації футболу Тернопільської області Тараса Юрика. З нагоди такого спортивного дійства біля Великоглибочецької загальноосвітньої школи зібралось багато учнівської молоді та чимало почесних гостей, повідомили у ФФТО.

Привітати учнів з визначною подією в житті школи та району завітали: голова Тернопільської районної державної адміністрації Олександр Похилий, народний депутат України Тарас Юрик, заступник голови районної державної адміністрації Андрій Колісник, голова Тернопільської районної федерації футболу Сергій Лісовий, виконавчий директор Федерації футболу Тернопільської області Василь Заторський, начальник відділу освіти районної державної адміністрації Василь Цаль.

Вони сказали багато теплих слів. А парох села отець Михайло Вінтонюк освятив нову спортивну споруду.

Голова Тернопільської районної державної адміністрації зазначив, що відкриття спортивного майданчику є знаковою подією для села Великий Глибочок та загальноосвітньої школи. Адже молодь села бере участь у турнірах різних рівнів, тож сучасний майданчик зі штучним покриттям дозволить їм ще активніше долучатися до спорту та розвиватися у цьому напрямку, допомагатиме юним спортсменам у професійному зростанні.

І на додачу, вже за традицією, гості  подарували учнівському колективу футбольні м’ячі, які юні футболісти приймали з вдячними вигуками та палаючими від радощів очима.

Директор школи Надія Тищук подякувала всім, причетним до даної події, хто надав суттєву допомогу у будівництві спортивного майданчика та зауважила, що відкриття даної споруди – довгоочікуване свято для всього педагогічного колективу школи та учнів і відтепер уроки, що проходитимуть тут принесуть задоволення, а спортивне життя школи буде більш різноманітним.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook