Про нас
увійти

Хет-трик Тараса Судомира приносить тернопільським атовцям чергову перемогу

категорія: Футбол | дата: 20 09 2018
Хет-трик Тараса Судомира приносить тернопільським атовцям чергову перемогу

В черговому турі відкритого чемпіонату Героїв АТО збірна Тернопільської області приймала команду "Десант-80" з міста Львів. Матч, який проходив на стадіоні "Колос" у м. Теребовля зібрав чимало глядачів, повідомляє ФФТО.

З стартовим свистком тернопільська команда провела ряд атак одна з яких закінчилась влучним ударом нашого нападника Тараса Судомира, який обігравши двох захисників завдав прицільного удару, відкривши рахунок в матчі (1:0). В другому таймі наші земляки використала ще дві нагоди. Спочатку півзахисник Василь Крочак зробив простріл з лівого флангу, який замкнув той ж Тарас Судомир (2:0). А за три хвилини Олег Сліворський подав кутовий, а кращий гравець матчу Судомир завдав прицільного удару, зробивши рахунок – 3:0.

Ця перемога залишає збірні АТО Тернопільської області хороші шанси на вихід в фінальну частину чемпіонату, який пройде в жовтні в м. Києві. У західній зоні лідирують львівські "Леви" з 36 очками, львівський "Легіон", які і тернопільська команда мають в активі по 27 очок. Івано-франківське "Прикарпаття АТО" набрало 22 очка і розмістилося на четвертій позиції. До закінчення чемпіонату залишилося ще два тури.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook