Про нас
увійти

ФК "Копичинці" здобув вольову перемогу в поєдинку проти ФК "Заводське"

категорія: Футбол | дата: 19 09 2018
ФК "Копичинці" здобув вольову перемогу в поєдинку проти ФК "Заводське"

Матч заключного, 18-го туру першого етапу першості Тернопільської області, який відбувався у Копичинцях, став окрасою ігрового дня. Команди продемонстрували футбол рівня вищої обласної ліги і заслужили на похвалу з боку вболівальників, які цього дня чисельно зібралися на затишному стадіоні "Надія", повідомляє ФФТО.

Вже на першій хвилині матчу біля воріт господарів виникла "пожежа". Нападник ФК "Заводське" Андрій Різник зробив перехоплення, на швидкості ввійшов у карний майданчик та зробив прострільну передачу, на яку… ніхто з партнерів не відгукнувся. Далі за справу взялися гравці ФК "Копичинці". Спершу капітан команди Ігор Сливка поцілив у поперечину. А згодом після удару зі штрафного у виконанні Владислава Сороцького, м’яч від рук голкіпера заводської команди Дмитра Щіпчика вдарився в поперечину на опустився на сітку з зовнішньої сторони. А наприкінці тайму вже гольову нагоду мав Андрій Різник, однак пробиваючи метрів з 10-ти після передачі справа, у рамку не поцілив.

Голи ж у матчі глядачі побачили у другому тайму. Рахунок відкрив капітан ФК "Заводське" Юрій Заставецький. Він по неймовірній траєкторії пробив штрафний удар практично від бокової лінії з лівого краю атаки (0:1).

Господарі поля становище на футбольному полі зрівняли після подачі з лівого краю. Назар Мороз ударом головою замкнув дальню стійку (1:1). А перемогу ФК "Копичинці" принесли гравці… заводської команди. Микола Дорик віддав передачу на Юрія Заставецького. Голкіпер крикнув, що він йде до м’яча і в підсумку гості не порозумілися, а найспритнішим був нападник господарів Володимир Леськів, який перехопив м’яча і практично з нульового кута надіслав його у сітку воріт (2:1)…

ФК "Копичинці" – ФК "Заводське" – 2:1 (0:0)

16 вересня. Копичинці. Стадіон "Надія". 450 гл.+21 град.

Судді: Ігор Гарас (Бережани), Роман Островський (Тернопіль), Павло Цісецький (Тернопіль).

Спостерігач арбітражу: Микола Філь (Тернопіль).

ФК "Копичинці": Марченко, Наталюк, В. Сороцький, Гондз, Сагайдак, Ватраль, Сливка-к, І. Сороцький, М. Куріцький (Н. Мороз, 68), Городинський, Леськів (Клак, 90+2).

ФК "Заводське": Щипчик, Савка, Крашівський, Дорик, Маньовський, Ю. Заставецький-к, Гайковий, Клюс (Михальчук, 75), Драч, Різник, Вадовський (Ільницький, 86).

Голи: Юрій Заставецький (66), Назар Мороз (76), Володимир Леськів (85).

Попереджені: Р. Ватраль (8), Ю. Заставецький (15), М. Дорик (34), В. Гондз (34), В. Крашівський (42), А. Різник (58), Ю. Савка (71).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook