Про нас
увійти

Анонс матчів 14-го туру чемпіонату Тернопільщини з футболу. Вища ліга

категорія: Футбол | дата: 16 09 2018
Анонс матчів 14-го туру чемпіонату Тернопільщини з футболу. Вища ліга

Пропонуємо до Вашої уваги анонси матчів Вищої ліги чемпіонату Тернопільської області, які відбудуться у неділю, 16 вересня.

ФК "Бережани" – "Збруч-Агробізнес" (Підволочиськ)

16 вересня. Бережани. Стадіон "Нива". 16.00.

Судді: Володимир Ясюченя (Тернопіль), Вадим Трач (Тернопіль), Віталій Сердюк (В. Глибочок).

Спостерігач арбітражу: Іван Будівський (Теребовля).

Дискваліфіковані: Іван Абрамець, Габріель Бадеме (обидва – ФК "Бережани").

Результат першого кола: "Збруч-Агробізнес" – ФК "Бережани" – 1:0.

Команди у турнірній таблиці розділяє всього два очка, "Збруч" – четвертий, ФК "Бережани" – шостий. Результат цього матчу може у великій мірі вплинути на розташування команд у підсумковій таблиці. Підволочиський "Збруч" у разі перемоги наздожене чортківський "Кристал" і зможе кинути тому виклик у боротьбі за один з комплектів нагород. Бережанська команда з амбіціями, але провалила старт другого кола (два здобутих очка в чотирьох поєдинках) і з трійки кращих скотилася у середину турнірної таблиці. До очного матчу в кращих кондиціях підходить все-таки ФК "Бережани", який мав час тиждень готуватися безпосередньо до цієї гри. Чого не скажеш про футболістів "Збруча", які посеред тижня проводили поєдинок 1/16 фіналу аматорського кубка України. До того ж у команді є серйозна втрата – готується до операції (перелом ноги) основний центральний захисник команди Андрій Когут. Щоправда, є втрати і в бережанської команди. Через дискваліфікацію не зіграють проти "Збруча" Іван Абрамець та Габріель Бадеме.

 

"Колос" (Зборів) – ФК "Козова"

16 вересня. Зборів. Стадіон "Колос". 16.00.

Судді: Андрій Гах (Тернопіль), Артем Карапетян (Тернопіль), Іван Сокіл (Тернопіль).

Спостерігач арбітражу: Володимир Садковський (Теребовля).

Дискваліфікований: Ігор Козелко ("Колос").

Результат першого кола: ФК "Козова" – "Колос" – 1:1.

Зустріч географічних сусідів завжди принципова і цікава. До того ж вони сусіди ще й по турнірній таблиці, маючи однакову кількість набраних очок (по 16-ть). Якщо у першому колі в поєдинку цих команд явним фаворитом був "Колос", то у другому колі вже цього не скажеш, навіть попри те, що зборівська команда гратиме на домашньому стадіоні. "Колос" влітку втратив двох провідних виконавців – Святослава Дзядикевича та Андрія Сухецького. Також не зможе взяти участі в поєдинку ключовий гравець середини поля Ігор Козелко. Але найбільша втрата не лише зборівського "Колоса", а й всього тернопільського футболу – захисник Сергій Лис, який у 20-річному віці трагічно загинув у ДТП на минулому тижні. Поєдинок проти козівської команди стане першим для "Колоса" без Лиса і сьогодні навіть складно уявити, хто може Сергія замінити на футбольному полі.

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook