Про нас
увійти

ФК "Збараж" здобув право грати у фіналі першої ліги!

категорія: Футбол | дата: 15 09 2018
ФК "Збараж" здобув право грати у фіналі першої ліги!

12 вересня, в останньому матчі 17-го туру групи "Б" першої ліги чемпіонату Тернопільської області ФК "Збараж" перемігши на виїзді ФК "Тернопіль-Педліцей" (0:5), за тур до завершення першого етапу, гарантував собі участь у фінальному раунді, повідомляє ФФТО.

Рахунок у матчі відкрив атакувальний півзахисник ФК "Збараж" Олександр Була. Пішла розрізна передача з центра поля і Саша першим дотиком перекинув воротаря (0:1). Другий гол став, мабуть, найкрасивішим у матчі. Після передачі Бернарда Аджея метрів 24-ох у дальню "дев’ятку" поцілив капітан збаразької команди, до речі, вихованець педагогічного ліцею Михайло Конечний (0:2). Так завершився перший тайм.

Після перерви гості на класі довело матч до перемоги, забивши у ворота суперника ще три м’ячі. Спершу після кутового від Михайла Конечного, досвідчений центральний оборонець ФК "Збараж" Віктор Ковальчук виграв повітря і ударом головою замкнув дальню стійку, без шансів для голкіпера (0:3). Четвертий і п’ятий голи, вийшовши віч-на-віч з воротарем ФК "Тернопіль-Педліцей" та обігравши його, забив Бернард Аджей. У першому випадку від отримав гольову передачу від Романа Качора (0:4), а в другому від Олександра Паламаря (0:5).

ФК "Тернопіль-Педліцей" – ФК "Збараж" – 0:5 (0:2)

12 вересня. Тернопіль. Стадіон "Педуніверситет". 75 град. +24 град.

Судді: Владислав Русанюк (Тернопіль), Артем Карапетян (Тернопіль), Олег Богач (Тернопіль).

Спостерігач арбітражу: Богдан Трач (Тернопіль).

ФК "Тернопіль-Педліцей": Петришин, Березовський, Ткачук-к (Дутко, 46), Винничук (Сирота, 46), Голодрига, Пізняк (Ваврик, 46), Думанюк, Шевчук (Марчак, 46), Кобеля (Валах, 58), Лилик (Федчишин, 46).

ФК "Збараж": Таращук, Ковальчук, Бабій, Загородний, Конечний-к, Николайчук (Шпирко, 46), Качор, Була (Ногас, 81), Аджей, Паламар, Хруняк (Лобас, 81).

Голи: Олександр Була (13), Михайло Конечний (22), Віктор Ковальчук (61), Бернард Аджей (81, 88).

Попереджені: немає.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook