Про нас
увійти

"Агрон-ОТГ" втрачає очки у Козові

категорія: Футбол | дата: 15 09 2018
"Агрон-ОТГ" втрачає очки у Козові

12 вересня, у 13-му турі вищої ліги чемпіонату Тернопільської області беззаперечний лідер – великогаївський "Агрон" зіграв внічию з ФК "Козова" – 1:1. Для команди Романа Курдупеля ця нічия стала всього другою в сезоні, при цьому ще жодного разу "Агрон" не програв.

Матч розпочався доволі жваво. "Агронівці" захопили ініціативу і з перших хвилин доволі впевнено контролювали м’яча . Щоправда все це робилося практично без гостроти. До небезпечних можна віднести моменти, які організували Дмитро Коник, Арсен Кривобедрий, Тарас Червонецький та Микола Когут. Та все ж на 30-й хвилині, Тарас Червонецький все ж таки розпечатав ворота суперників і вивів "Агрон" вперед (0:1). Після голу гра не сильно змінилася. Гравці ФК "Козова" надалі захищався, а гості дещо збавили темп зустрічі. Хоча за тих 15-ть хвилин, що залишалися до перерви, гості просто зобов’язані були ще двічі міняти рахунок. В першому випадку врятував воротар ФК "Козова" Андрій Северин після пострілу Віктора Ковалика, а в другому – Тарас Червонецький не так як стіл підставив ногу після прострілу.

По перерві темп гри ще більше впав. Хоча і при такому розвитку подій "агронівці2 мали ще декілька на пів моментів. Так тривало аж до 62-ї хвилини, коли як грім серед ясного неба, стало вилучення і пенальті у "Агрона". Це Віктор Ковалик згадав, що колись йому доводилося грати у воротах і руками відбив мяча після удар з близької відстані. Пенальті реалізував Михайло Костів і рахунок став рівним (1:1).

Незважаючи на те, що "Агрон" грав у меншості, додавши в швидкості команда створила до кінця гри кілька моментів. Та все ж то неточність в завершальній стадії, то надійна гра голкіпера козівської команди, ставали на заваді для вирішального удару. Час минав невпинно і рахунок, не дивлячись на численні спроби, так і залишився незмінним – 1:1.

ФК "Козова" – "Агрон" (Великогаївська ОТГ) – 1:1 (0:1)

12 вересня. Козова. Селищний стадіон. 150 гл. +26 град

Судді: Олег Когут (Тернопіль), Ігор Брик (Чортків), Вадим Трач (Тернопіль).

Спостерігач арбітражу: Ярослав Боднар (Тернопіль).

ФК "Козова": Северин, Данилюк, Мартинюк-к, Павелко (Стецюк, 67), Р. Гаврилюк, Д. Репела (Аршинов, 46), Карабін (Я. Мельник, 85), Костів, Глухан, М. Мельник (Гром’як, 90+4), Сорочан.

"Агрон": Мазур, Пастернак-к, Андрієшин (Лук’янов, 68), Ковалик, Т. Семенець (Анатолій Гринченко, 66), Кривобедрий, Гевчук (Гаврилюк, 59), Вонс, Коник, Червонецький (Гурін, 75), М. Когут (Процик, 60).

Голи: Тарас Червонецький (30), Михайло Костів (63, з пен.).

Попереджені: М. Мельник (50), Т. Глухан (55), М. Когут (59), Т. Червонецький (70), Д. Аршинов (77), А. Северин (90+5).

Вилучений: В. Ковалик (62).

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook