Про нас
увійти

Хет-трик Олександра Пижа приносить тернопільським атовцям перемогу

категорія: Футбол | дата: 10 09 2018
Хет-трик Олександра Пижа приносить тернопільським атовцям перемогу

В чергову турі чемпіонату України "Героїв АТО" групи "Захід" збірна Тернопільської області зустрічалась з минулорічним чемпіоном – командою "Легіон", яка представляє Львівську академію сухопутних військ імені Петра Сагайдачного. Для того, щоб претендувати на вихід в фінальну частину турніру нашій команді необхідна була тільки перемога.

Протягом стартових15-ти хвилин матчу "Легіон" був зобов’язаний двічі відкривати рахунок, однак впевнено діяв наш голкіпер Володимир Раточка. В середині першого тайму наша команда отримала право на пробиття штрафного удару, до воріт було 23 метри. Капітан тернопільської команди Олександр Пиж (на фото) зумів завдати точного удару і відкрити рахунок в матчі (0:1). За дві хвилини до закінчення першого тайму Василь Крочак подав кутовий і знову Олександр Пиж зумів завдати влучного удару (0:2).

З початком другого тайму "Легіон" провів ряд атак, на щастя, знову надійно діяв наш голкіпер. А на 60-й хвилині Анатолій Василько точною передачею вивів віч-на-віч з воротарем Пижа, який побачивши, що голкіпер суперника вибіг за межі карного майданчика, завдав точного удару зробивши рахунок (0:3). За п’ять хвилин до закінчення матчу "Легіон" відіграв один м’яч, а на 5(!) доданій хвилині арбітр матчу призначив одинадцятиметровий удар, який реалізував капітан "Легіону".

Отож, 3:2 – непроста перемога тернопільської команди . В турнірній таблиці лідирують львівські "Леви" з 36 очками, за рахунок кращої різниці м’ячів "Легіон" другий з 24 очками, збірна Тернопільської області має в активі також 24 очки, четверті – івано-франківське "Прикарпаття-АТО" з 22 очками, п’яті – команда міста Рівне, в активі яких 20 очок.

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook