Про нас
увійти

Досвід "Колоса" взяв гору над молодістю ФК "Тернопіль-ДЮСШ"

категорія: Футбол | дата: 08 09 2018
Досвід "Колоса" взяв гору над молодістю ФК "Тернопіль-ДЮСШ"

5 вересня, у 12-му турі вищої ліги чемпіонату Тернопільської області зборівський "Колос" за рахунком впевнено переміг ФК "Тернопіль-ДЮСШ" – 3:0.  

Зборівчани на початку зустрічі відкрили рахунок. Сталося це після далекого вкидання ауту лівим півзахисником Вадимом Цінчиком. М’яч пройшов над головами гравців обох команд і опустився на землю, звідки метрів з трьох його добив у сітку ветеран "Колоса" Ігор Козелко (1:0). Хвилини з 20-ї і до завершення першого тайму ініціативою володіли тернополяни, але до гола їхні атаки не призвели. У цей час стався неприємний епізод. У верховній боротьбі зборівчанин Тарас Лисенко розбив голову і його зі стадіону забрала швидка допомога.

У стартові хвилини другого тайму знову мініципали грали активніше, однак дуже надійно в цей час відіграв голкіпер "Колоса" Юрій Сурмай. А на 79-й хвилині гості з Тернополя пропустили курйозний гол. Андрій Романішин зігравши на випередження запустив "свічу" в напрямку воріт ФК "Тернопіль-ДЮСШ". Їхній голкіпер Володимир Собчук довго приймав рішення йти на перехоплення м’яча чи ні, і в підсумку, коли таке рішення ним було прийнято, м’яч банально перескочив через нього і поцілив у сітку (2:0). А за кілька хвилин до завершення матчу нападник "Колоса" Володимир Турчак вдало зіграв на відскоку, вибіг з-за спин захисників і встановив остаточний рахунок у матчі (3:0)…

"Колос" (Зборів) – ФК "Тернопіль-ДЮСШ" – 3:0 (1:0)

5 вересня. Зборів. Стадіон "Колос". 100 гл.+25 град.

Судді: Олег Когут (Тернопіль), Олег Мімнонов (Тернопіль), Віталій Чорній (Борщів).

Суддівський спостерігач: Борис Трач (Тернопіль).

"Колос": Сурмай, П. Грабчак, С. Лис (Світлик, 88), М. Турчак (Забитівський, 83), Лисенко (Муравський, 42), Цінчик (Романішин, 65), А. Когут (Блакита, 45+2),  В. Грабчак, Козелко, Бардокін-к, В. Турчак.

ФК "Тернопіль-ДЮСШ": Собчук, Фарботняк (Німаш, 79), Чопик, Новачинський, Оконський (Сиротюк, 79), Проців-к, Жига (Шкварло, 78), Довгунь (Хавтур, 80), Мостовий (Лаврик, 40), Кравець (Павлусь, 61),  Шергей.

Голи: Ігор Козелко (11), Андрій Романішин (79), Володимир Турчак (86).

Попереджені: М. Турчак (47), Ігор Козелко (57).

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook