Про нас
увійти

ФК "Копичинці" з труднощами переміг підгаєцьку "Ниву"

категорія: Футбол | дата: 07 09 2018
ФК "Копичинці" з труднощами переміг підгаєцьку "Ниву"

Лідер групи "А" першої обласної ліги ФК "Копичинці" в 16-му туру з мінімальним рахунком (1:0) зумів перемогти на власному полі підгаєцьку "Ниву", повідомляє ФФТО.

Долю поєдинку вирішив єдиний гол, який забив центральний півзахисник копичинецької команди Олег Никеруй. Сталося це після зручної передачі з правого краю Івана Городинського.

До слова, в дебюті матчу господарі отримали право на пробиття пенальті. За фол на Ігореві Сороцькому арбітр призначив одинадцятиметровий. Штатний виконавець пенальті Роман Ватраль уперше в сезоні не зумів реалізувати вирок судді – воротар "Ниви" Денис Остаяк вгадав напрямок польоту м’яча і зумів його відбити з нижнього кута.

Загалом у матчі велику перевагу мали гравці ФК "Копичинці", однак їм відверто не щастило, та й голкіпер і оборонці "Ниви" зіграли доволі надійно.  

ФК "Копичинці" – "Нива" (Підгайці) – 1:0 (1:0)

2 вересня. Копичинці. Стадіон "Надія". 1000 гл. +27 град.

Судді: Олег Когут (Тернопіль), Віталій Сердюк (В. Глибочок), Вадим Трач (Тернопіль).

Спостерігач арбітражу: Михайло Чайковський (Тернопіль).

ФК "Копичинці": В. Б. Черниш, Наталюк, Гондз, Хомишин (М. Куріцький, 55), В. Сороцький, Ватраль-к, О. Никеруй (Н. Мороз, 65), І. Сороцький, Сагайдак, Городинський, Леськів (Клак, 57).

"Нива": Остяк, Біскуп-к, Щебивовк (Скриник, 75), Бевз, Подлецький, Хабаров (Кріса, 71), Тринадцятко, Генсіровський, Радюк, Калинюк, Гизлик.

Гол: Олег Никеруй (14).

На 7-й хвилині Роман Ватраль (ФК "Копичинці") не реалізував пенальті.

Попереджений: О. Гизлик (89).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook