Про нас
увійти

Важка перемога ФК "Заводське" у Бучачі(ВІДЕО)

категорія: Футбол | дата: 06 09 2018
Важка перемога ФК "Заводське" у Бучачі(ВІДЕО)

Несподівано важко далася перемога у 16-му турі одному з лідерів групи "А" першої обласної ліги – ФК "Заводське". На виїзді, в Бучачі, команда з Чортківщини лише в другому таймі схилила шальки терезів на свій бік у матчі з місцевим "Колосом" – 3:2.  

Гості доволі впевнено розпочали поєдинок і вже до десятої хвилини вели в рахунку з перевагою в два м’ячі. На першій ж хвилині капітан заводчан Юрій Заставецький передачею з центра поля вивів віч-на-віч з голкіпером "Колоса" Андрія Різника, який своїм шансом скористався, завдавши точного удару під поперечину (0:1). Незабаром після передачі справа Володимира Гайкового той ж Різник прийняв м’яча і другим дотиком переправив того у нижній правий від воротаря кут (0:2). До честі футболістів з Бучача, вони знайшли в собі сили і ще до перерви рахунок зрівняли. Після довгої передачі у  район штрафного майданчика, повітря виграв Петро Гошва і скинув м’яча на Володимира Кирничного, який майстерно перекинув смугастого через голкіпера ФК "Заводське" Дмитра Щипчика (1:2). Далі невдалою передачею захисника гостей Віталія Михальчука скористався нападник "Колоса" Петро Гошва. Він вдало зіграв на перехоплені і з-за штрафного майданчика знову ж таки перекинув м’яча переграв воротаря (2:2).

А перемогу заводчанам принесла комбінація за участі Сергія Маньовського та Володимира Гайкового. Перший виконав зручну передачу з правого флангу, а другий зайнявши правильну позицію з близької відстані вразив ворота суперника (2:3)…

"Колос" (Бучач) – ФК "Заводське" – 2:3 (2:2)

2 вересня. Бучач. Стадіон "Колос". 500 гл. +24 град.

Судді: Іван Мандзюк (Зборів), Тарас Андрущак (Коропець), Василь Тиліщак (Монастириська).

Спостерігач арбітражу: Микола Філь (Тернопіль).

 "Колос": Сороцький (Яскілка, 60), Гриців, Олексевич, Брощак, Козар (Богачук, 29), Кирничний, Красник (Пиндиківський, 71), І. Крушельницький, Надворський (Керничний, 71), С. Заставецький (Красюк, 88), Гошва-к.

ФК "Заводське": Щипчик, Савка, Крашівський (Пахолок, 90), Михальчук, Маньовський, Ю. Заставецький-к, Гайковий (Кулик, 88), Сцібак (Павлинів, 63), Драч, Різник (Ільницький, 28, Неклюдов, 76), Дорик.

Голи: Андрій Різник (1, 10), Володимир Кирничний (40), Петро Гошва (44), Володимир Гайковий (60).

Попереджені: Д. Щипчик (24), Я. Красник (28), В. Крашівський (54), С. Заставецький (58), В. Михальчук (74), М. Дорик (90+3).

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook