Про нас
увійти

У драматичному поєдинку ФК "Козова" святкував перемогу в Заліщиках

категорія: Футбол | дата: 04 09 2018
У драматичному поєдинку ФК "Козова" святкував перемогу в Заліщиках

1 вересня у 12-му турі вищої ліги чемпіонату Тернопільської області ФК "Козова" з мінімальним рахунком переміг на виїзді заліщицький "Дністер" – 1:0.

Вже на старті матчу гості відзначилися голом, який власне вирішив долю гри. З правого флангу після подачі з кутового капітан ФК "Козова" Андрій Мартинюк виграв повітря і замкнув дальню стійку, пробивши у правий від голкіпера "Дністра" Ярослава Марунчака кут воріт (0:1). Далі суперники створили ще кілька гольових моментів, однак до голів справа не дійшла. Зокрема, Ярослав Карабін пробив у штангу, двічі замикати фланговий простріл мав Юрій Сорочан, ще одного разу він ж не реалізував вихід віч-на-віч.

А кульмінацією матчу мав стати епізод за п’ять хвилин до завершення гри. Після кутового захисник ФК "Козова" Артур Фрейнах у штрафному майданчику зіграв рукою, за що отримав червону картку і ще й пенальті у ворота свої команди. Пенальті взявся виконувати один з найдосвідченіших гравців "Дністра" Іван Тарабалка, але поцілив прямо у голкіпера козівської команди Андрія Северина, а на добиванні вище воріт пробив Дмитро Імангулов…

До слова, заліщицький "Дністер" у цій зустрічі по об'єктивних причинах не зміг залучити до свого складу одразу трьох гравців основного складу - братів Владислава та Валерія Токарчуків і Андрія Пиип'юка. Зважаючи на те, що у команди з Заліщиків грає багато молоді, відсутність цих футбоілстів відбилася на їхній грі.

"Дністер" (Заліщики) – ФК "Козова" – 0:1 (0:1)

1 вересня. Заліщики. Стадіон "Дністер". 100 гл. +27 град.

Судді: Ігор Гарас (Бережани), Артем Трач (Тернопіль), Роман Островський (Тернопіль).

Суддівський спостерігач: Іван Будівський (Теребовля).

"Дністер": Марунчак, Р. Левицький, Я. Олексів (Лінник, 87), Дикун (В. Левицький, 90+1), Семенюк, Воробець, Стратій-к, Тарабалка, Городинський (А. Олексів, 46), Імангулов, Фещак (Ковалишин, 46).

ФК "Козова": Северин, Данилюк, Мартинюк-к, Р. Гаварилюк, Фрейнак, Т. Шимонович (Я. Мельник, 90+1), Карабін, Костів, Глухан, М. Мельник, Сорочан.

Гол: Андрій Мартинюк (5).

Попереджені: Ю. Сорочан (7), І. Карабін (25), Р. Семенюк (53), А. Мартинюк (70), Я. Дикун (75), Я. Олексів (77), А. Олексів (90).

Вилучені: Р. Семенюк (64, друге попередження), А. Фрейнак (84).

На 86-й хвилині Іван Тарабалка ("Дністер") не реалізував пенальті.

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook