Про нас
увійти

Напружена нічия "Ниви" та "Черкащини"

категорія: Футбол | дата: 04 09 2018
Напружена нічия "Ниви" та "Черкащини"

1 вересня футбольний клуб "Нива" у 7 турі Другої ліги у домашньому матчі здобув нічию 1:1 у поєдинку з "Черкащина-Академія".

Ряд кадрових втрат змусив тренерський штаб "Ниви" знову вдатися до ротації у стартовому складі. Травмовного Андрія Герта на лівому фланзі оборони замінив Валентин Залізняк. А на вістрі атаки дискваліфікованого Литовченка замінив дебютант "Ниви" Микола Темнюк. Також вперше в основі вийшов Юрчак, який зайняв місце лівого півзахисника. Відзначимо і повернення у склад Богдана Слоневського, який попередній матч у Хмельницькому пропустив через травму.

Перший тайм пройшов у рівній боротьбі, а на двох команди створили лічені нагоди. Найбільш перспективна із них виникла у "Ниви" приблизно у середині тайму. Олексієнко чудовою розрізною передачею знайшов Кохмана, який увірвався у штрафний майданчик. Обігравши одного захисника Ігор завдав удару метрів з 15-ти, але не влучив навіть у ствір.

Гості відповіли легким дальнім ударом, а згодом "Ниву" врятував Валентин Залізняк, який у підкаті заблокував спробу нападника "Черкащини".

Перед свистком на перерву здалеку ще пробивав Юрчак, але удар вийшов легким для воротаря.

Після перерви гостям з центру України вдалося вийти вперед. Після вкидання з аута та короткої перепасовки, суперники зробили навіс на дальню стійку, де боротьбу у захисників виграв нападник Роман Локтіонов, переправивши м'яч головою у сітку воріт.

Незабаром гості могли відзначатися вдруге. Після швидкої атаки нападник суперника майстерно обікрав захисника і пробивав у ближній кут. На щастя, Механів продемонстрував хорошу реакцію і м'яч зупинив.

У середині тайму хорошу нагоду зрівняти рахунок втратили спочатку Темнюк, який втратив рівновагу і не зумів пробити у пусті ворота, а згодом Кохман, удар якого заблокував воротар.

Домогтися свого тернополянам вдалося лише під завісу матчу. Гатала, який вийшов на заміну, виконав діагональ на Кривого. Той скинув під удар Кохману і півзахисник "Ниви" не прогадав — м'яч влучив під поперечину! Видовищний гол!

Надзвичайно напруженими були додані хвилини до основного часу. Вирвати перемогу могли обидві команди. У "Ниви" дальніми ударами намагалися забити Залізняк та Кривий. Гості ж могли відзначитися після атаки, яка завершилася навісом на дальню стійку. Однак врятував "Ниву" Павло Макогон, який не дозволив супернику пробити головою. 

Друга ліга, тур 7

1 вересня 2018, Тернопіль

"Нива" – "Черкащина-Академія" 1:1

Гол: Кохман (88) — Локтіонов (55)

"Нива": Механів, Залізняк, Чорномаз (Хруставка 78), Макогон, Мороз, Олексієнко, Кохман, Волохатий, Юрчак (Гатала 54), Слоневський (Кривий 63), Темнюк

"Черкащина-Академія": Панченко, Кошелюк, Тарасенко, Бурлін, Чорний, Сафонов, .Євдокимов, Зеленевич (Шурубура 78), Тимофієнко, Сторчоус (Тищенко 63), Локтіонов (Бойко 83)

Попередження: Чорний (45), Темнюк (59), Євдокимов (73), Зеленевич (79), Сафонов (88), Шурубура (89)

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook