Про нас
увійти

"Нива" – "Черкащина-Академія". Анонс матчу

категорія: Футбол | дата: 01 09 2018
"Нива" – "Черкащина-Академія". Анонс матчу

Суперником футбольного клубу "Нива" Тернопіль у сьомому турі Другої ліги буде "Черкащина-Академія" з ОТГ Білозір'я. Матч відбудеться на Тернопільському міському стадіоні 1 вересня о 17:00.

Після двох поспіль виїзних матчів у чемпіонаті "Нива" проведе домашній поєдинок. Суперником тернополян буде один із лідерів поточного чемпіонату.

"Черкащина-Академія" це новостворений клуб, який щоправда, став правонаступником "Черкаського Дніпра", який за підсумками минулого сезону покинув Першу лігу. Проте домашні матчі команда проводить не у Черкасах, а на полі зі штучним покриттям у Білозір'ї.

Варто відзначити, що команда з Черкащини успішно стартувала у новому сезоні, регулярно набираючи очки у перших турах. Зупинити ходу черкащан вдалося лише "Минаю" у одному з попередніх матчів (3:1). А минулого понеділка "Академія" у рамках Другої ліги вдома розписала мирову із "Чайкою", обмінявшись голами наприкінці матчу — 1:1. Також нещодавно "Черкащина-Академія" створила сенсацію у матчі Кубка України, вибивши з подальшого розіграшу винниківський "Рух".

Черкащани прибули у Тернопіль напередодні матчу та провели передматчеве тренування на міському стадіоні.

"Нива" підійшла до чергового поєдинку у звичному режимі, поєднуючи тренування та контрольний матч, що відбувся на тижні. У ньому тернополяни одержали перемогу 5:0 над представником обласного чемпіонату ФК "Бережани".

Також цього тижня "Ниві" вдалося заключити трудовий контракт із нападником волочиського "Агробізнеса" Миколою Темнюком, який повинен додати впевненості команді попереду і завтра зможе дебютувати у новій команді.

Друга ліга, тур 7

"Нива" – "Черкащина-Академія"

1.09.18, м. Тернопіль 17:00

Арбітр — Горбань І. В. (Одеса)

Асистенти арбітра — Кравченко Ю. С. (Львів), Вдовіна О. В. (Львів)

Четвертий арбітр — Садковський І. В. (Тернопіль)

Спостерігач арбітражу — Маковій В. Д. (Чернівці)

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook