Про нас
увійти

ФК "Тернопіль-Педліцей" показав характер у матчі з ФК "Вишнівець-2"

категорія: Футбол | дата: 31 08 2018
ФК "Тернопіль-Педліцей" показав характер у матчі з ФК "Вишнівець-2"

29 серпня, в останньому матчі 15-го туру групи "Б" першої обласної ліги ледь не сталася сенсація. Молодий колектив ФК "Тернопіль-Педліцей" достойно тримався у грі проти одного з лідерів своєї групи – ФК "Вишнівець-2". І лише брак досвіду завадив молодій та амбітній команді Василя Івегеша взяти у цій зустрічі очки, повідомляє ФФТО.

Долю матчу вирішив стандарт. Ближче до завершення поєдинку за 20-ть метрів до воріт порушив правила молодий ліцеїст Віктор Бeрeзовський. Штрафний взявся пробивати вишнівчанин Сергій Чабай і його удар виявився точним (0:1).

До слова, кидати камінь у бік Березовського за цей епізод не варто. Він, граючи на позиції заднього захисника, витягнув усю гру, у воротах ФК "Тернопіль-Педліцей" могло бути значно більше, ніж один м’яч, натомість Віктор став справжнім лідером команди і зробив все, що було в його силах, щоб не дозволити супернику відзначитися…

ФК "Тернопіль-Педліцей" – ФК "Вишнівець-2" – 0:1 (0:0)

29 серпня. Тернопіль. Стадіон ТНПУ. 50 гл. +23 град.

Судді: Артем Трач (Тернопіль), Вадим Трач (Тернопіль), Віталій Чорній (Борщів).

Спостерігач арбітражу: Ярослав Боднар (Тернопіль).

ФК "Тернопіль-Педліцей": Карасьов, Березовський, Лилик-к, Кириченко, Грегуль, Думанюк (Ваврик, 66), Пізняк, Таран (Федчишин, 61), Шевчук, Валах (Марчак, 73), Кобеля (Сирота, 80).

ФК "Вишнівець-2": Горліцький, Борисевич-к, Лисий, Гарбуз, Чабай, Вайда (Лукащук, 46), Галадза, Є. Щербатюк, Косінський (Барва, 90), М. Войцещук (Білик, 78), Михайленко (Мусій, 75).

Гол: Сергій Чабай (77).

Попередження: немає.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook