Про нас
увійти

У матчі претендентів на вихід до фіналу першої ліги зафіксовано нічию

категорія: Футбол | дата: 30 08 2018
У матчі претендентів на вихід до фіналу першої ліги зафіксовано нічию

Матч 15-го туру групи "Б" першої обласної ліги між ФК "Ланівці ОТГ-Стандарт" та "Арсеналом" з Білокриниці мав надзвичайну вагу в плані турнірних перспектив для обох команд. Одна з них, у разі перемоги могла відчепити іншу з боротьби за потрапляння до трійки кращих.

Нагадаємо, саме перші три команди за результатами першого етапу змагань матимуть право поборотися за нагороди першої ліги. В підсумку матч завершився внічию, яка не пішла на користь жодній з команд, а дозволила вийти на омріяну третю позицію їхньому конкуренту – ФК "Збараж".

Першими у матчі відзначилися ланівчани. "Канонір" Володимир Терещенко порушив правила у карному майданчику за що було призначено пенальті, яке реалізував Віталій Теереп (1:0). За кілька хвилин гості рахунок зрівняли. Найактивніший у складі "Арсеналу" Олег Самойлюк після помилки захисників і голкіпера Павла Боровика відзначився ударом головою (2:2).

Основні ж події розгорнулися наприкінці матчу. На 89-й хвилині Володимир Федьків протягнув м’яча по правій бровці і віддав передачу в район 11-метрової позначки, де Олександр Штибель її замкнув (1:2). Але і це ще було не все. На третій компенсованій хвилині господарям вдалося врятувати матч. Біля власного штрафного майданчику оборонці "Арсеналу" заметушились і той ж Віталій Теереп потужно пробив по воротах без шансів для голкіпера Олексія Шишигіна (2:2)...

ФК "Ланівці ОТГ-Стандарт" – "Арсенал" (Білокриниця) – 2:2 (1:1)

26 серпня. Ланівці. 200 гл. Міський стадіон. +28 град.

Судді: Ігор Чаплій (Залізці), Олег Богач (Тернопіль), Максим Мохун (Тернопіль).

Спостерігач арбітражу: Ярослав Боднар (Тернопіль).

ФК "Ланівці ОТГ-Стандарт": Боровик, І. Шимчишин (Магеровський, 72), Оліяр, Теереп, Шляпський, Журибіда-к, Лебєдєв, Рахлецький, Яцунда, Баб’як, Рибак (Сагайдак, 76).

"Арсенал": Шишигін, Станіславчук-к (Штибель, 56), Антонюк (А. Мороз, 58), Кравчук, Дівонька, Баландюк (Федьків, 55), Посільський, Терещенко (Левицький, 69), Федорук, Самойлюк, П’ясецький.

Голи: Віталій Теереп (19, з пен., 90+3), Олег Самойлюк (23), Олександр Штибель (89).

Попереджені: П.  Яцунда (24), Д.  Магеровський (78), Ю. Сагайдак (84), В.Теереп (85), О. Посільський (90+1), О. Самойлюк  (90+2).

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook