Про нас
увійти

ФК "Заводське" впевнено переміг "Бастіон"(ВІДЕО)

категорія: Футбол | дата: 28 08 2018
ФК "Заводське" впевнено переміг "Бастіон"(ВІДЕО)

У центральному матчі 15-го туру в групі "А" 26 серпня у чортківському дербі зустрілися ФК "Заводське" та "Бастіон-1427" з Горішньої Вигнанки. Долю матчу фактично було вирішено вже в першому таймі, коли у гостей за фол останньої надії був вилучений голкіпер, а заводська команди цим скористалася і зуміла піти на перерву ведучи в рахунку в два м’ячі. Загалом ФК "Заводське" святкував впевнену перемогу – 5:1.

Перше взяття воріт “Бастіона" сталося після того, як його захисники невдало намагалися створити положення поза грою. Два гравці господарів викотилися на одного воротаря і нападник Андрій Різник проштовхнув м’яча поміж ніг голкіперу команди з Горішньої Вигнанки Андрію Довгалюку (1:0). Гостям вдалося рахунок зрівняти. Їхній кращих форвард Андрій Кульчицький після неузгоджених дій центральних оборонців ФК "Заводське" з лінії штрафного майданчика точно пробив у нижній, дальній від Дмитра Щипчика кут воріт (1:1). Однак уже за кілька хвилин гармата Юрія Заставецького далася взнаки. Він потужно пробив зі штрафного і воротар "Бастіона" не зумів зреагувати на політ м’яча (2:1). А перед самим свистком на перерву відзначився заводчанин Володимир Гайковий. Він вийшов віч-на-віч з голкіпером та пробив у стійку, від якої м’яч знову відскочив до форварда і він уже переправив м’яча у порожні ворота (3:1).

Після перерви господарі забили ще двічі. Спершу гол-красень забив Андрій Різник, потужно пробивши метрів з 25-ти у ближню "дев’ятку" (4:1). А за десять хвилин до фінального свистка черговий стандарт реалізував капітан команди Юрій Заставецький. До воріт було метрів 30-ть, але це не дистанція для досвідченого гравця. У цьому епізоді невпевнено зіграв голкіпер "Бастіона", котрий лише одного гравця відрядив у стінку і проґавив сам момент удару (5:1).

Ця перемога фактично забезпечила ФК "Заводське" щонайменше третє місця в групі "А" після першого етапу, а це означає, що дебютант обласних змагань боротиметься у фінальному раунді за нагороди першої ліги.

ФК "Заводське" – "Бастіон-1427" (Горішня Вигнанка) – 5:1 (3:1)

26 серпня. Заводське. СК "Заводське". 200гл. +30 град.

Судді: Андрій Гах (Тернопіль), Сергій Харчук (Тернопіль), Іван Сокіл (Тернопіль).

Спостерігач арбітражу: Іван Будівський (Теребовля).

ФК "Заводське": Щипчик, Савка, Крашівський (Пахолок, 80), Клюс, Заставецький-к, Гайковий, Сцібак (Кулик, 71), Маньовський (Павлинів, 64), Різник, Неклюдов (Ільницький, 46), Михальчук.

"Бастіон-1427": Довгалюк, В. Лемішка (В. Гаєвський, 57), Чинчик, Футрик-к, Р. Гаєвський (Ткач, 55), Луцишин, Присунько (П'ятничук, 46), Цілінський, Басістий, Юрків, Кульчицький (Павлик, 73).

Голи: Андрій Різник (18, 55), Андрій Кульчицький (35), Юрій Заставецький (40, 80), Володимир Гайковий (45).

Попереджені: В. Юрків (15), О. Клюс (57), А.  Різник (67), В.  Кулик (85).

Вилучений: А. Довгалюк (37).

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook