Про нас
увійти

Тернополянки здобули кубок Львівщини!

категорія: Футбол | дата: 23 08 2018
Тернополянки здобули кубок Львівщини!

У Винниках (Львівська область) відбувся відкритий кубок Львівщини серед дівочих команд 2004-2005 років народження. Володарем кубка стала команда "Чемпіон" з Тернополя.

Наші землячки на попередньому етапі (група "А") спершу зіграли внічию з "Янтарочкою" з Новояворівська – 1:1. Гол у тернополянок з кутового забила капітан команди Тетяна Валівко. У другому поєдинку тернопільський "Чемпіон" переміг команду ДЮСШ (Буськ) – 2:0. Перший м’яч у цьому матчі на рахунку Катерини Дзюбановської, другий – Христини Клим, яка відзначилася точним ударом з пенальті.

Наші дівчата з групи вийшли з другого місця, адже суперниці "Чемпіона"  –  "Янтарочка" перемогла буську команду з рахунком 4:0 і за рахунок кращої різниці забитих і пропущених м’ячів саме колектив з Новояворівська зайняв перше місце в групі "А", а тернополянки – друге.

У півфіналі "Чемпіонки" вийшли на команду, яка виборола перше місце в групі "Б" – ЖФК "Ковельчанка" (Ковель, Волинська область). Хоча суперник трішки переважав наших землячок, однак зігравши грамотно в обороні, тернополянки заверши поєдинок внічию – 0:0. А в серії пенальті тернопільський голкіпер Оксана Лапчак зуміла відбити два удари і в підсумку "Чемпіон" переміг – 2:0 (за регламентом команди пробивали по три одинадцятиметрових).

У фінальному поєдинку тернополянки знову зустрілися з "Янтарочкою" і цього разу перемогу здобули наші землячки – 1:0. Чемпіонський гол забила Христина Клим.

Тернопільський "Чемпіон" (тренер – Володимир Левчук), як володар відкритого кубка Львівщини отримав у нагороду – кубок, медалі, грамоти і футбольний м’яч. А кращим гравцем турніру організатори змагань визнали воротаря з тернопільського "Чемпіона" Оксану Лапчак.

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook