Про нас
увійти

Хоростківська "Зоря" на класі перемогла лановецьку команду

категорія: Футбол | дата: 23 08 2018
Хоростківська "Зоря" на класі перемогла лановецьку команду

Лідер групи "Б" першої ліги чемпіонату Тернопільської області хоростківська "Зоря" на своєму полі в рамках 14-го туру впевнено перемогла команду з Ланівців – 3:0, повідомляє ФФТО.

Футболісти "Зорі" відкрили рахунок у матчі в середині першого тайму. Павло Чорномаз віддав передачу на Михайла Побережника, той пробив по воротах. Кіпер ФК "Ланівці ОТГ-Стандарт" Петро Перейма м’яча відбив, але прямо на того ж Побережника і нападник "Зорі" вже завдавав удару головою в дальній від голкіпера кут. М’яч летів у ствір, однак для впевненості його з близької відстані добив Тарас Рикуник (1:0). Ближче до завершення першого тайму крайній оборонець "Зорі" Андрій Яремчук віддав довгу передачу з власної половини поля на нападника Сергія Олексюка і той реалізував вихід на одного воротаря (2:0). А щойно розпочався другий тайм (приблизно на 30 секунді!) за метрів 20-ть до воріт Михайло Побережник прийняв м’яча і потужно, без шансів для голкіпера пробив по воротах (3:0)…

***

"Зоря" (Хоростків) – ФК "Ланівці ОТГ-Стандарт" – 3:0 (2:0)

19 серпня. Хоростків. Стадіон "Харчовик". 700 гл. +30 град.

Судді: Владислав Русанюк (Тернопіль), Олег Мімнонов (Тернопіль), Віталій Чорній (Борщів).

Спостерігач арбітражу: Олександр Філь (Тернопіль).

"Зоря": Дробний (Поліщук, 53), Диняк, Яремчук, Скотецький, Нетеча-к, Дроздовський (Комасюк, 76), Чорномаз, Городовий, Олексюк, Побережник (Шубалий, 76), Рикуник (Ландяк, 46).

ФК "Ланівці ОТГ-Стандарт": Перейма (Боровик, 46), Оліяр, І. Шимчишин, Шляпський, Теереп (Сагайдак, 73), Журибіда-к, Лебєдєв, Музичка (Магеровський, 46), Яцунда, Баб’як (Д. Войцещук, 90), Рибак.

Голи: Тарас Рикуник (20), Сергій Олексюк (36), Михайло Побережник (46).

Попередження: немає.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook