Про нас
увійти

"Юність" переграла ФК "Мельниця"

категорія: Футбол | дата: 22 08 2018
"Юність" переграла ФК "Мельниця"

"Юність" з Горішньої Слобідки значно додала в грі у другому колі і продовжує стабільно набирати очки. Ось і в матчі 14-го туру першої обласної ліги (група "А") проти ФК "Мельниця" з Мельниці-Подільської футболісти Монастирищини заслужили на перемогу.

Єдиний  і переможний гол "Юність" забила вже на старті матчу. Пішла навісна передача Андрія Коруца з центра кола у район лінії штрафного майданчика. Звідти господарі розіграли триходівку – Віктор Пугаратий відпасував на Андрія Кохана , той переадресував на Володимира Духніча і останній вийшовши на одного голкіпера ФК "Мельниця" Івана Гуцуляка, майстерно його переграв.

Загалом перевагою протягом усього матчу володіли гравці з Горішньої Слобідки, лише один Віктор Пугаратий тричі виходив віч-на-віч з голкіпером суперника, але переграти його не зумів (двічі пробив повз ворота і одного разу надійно зіграв Гуцуляк), та й інші його партнери мали кілька гольових нагод, однак їм бракувало точності в завершальній стадії атак.

***

"Юність" (Горішня Слобідка) – ФК "Мельниця" (Мельниця-Подільська) – 1:0 (1:0)

19 серпня. Горішня Слобідка. Сільський стадіон 190 гл. +24 град.

Судді: Дмитро Кіцкай (Бучач), Володимир Кацан (Бучач), Денис Кіцкай (Бучач).

Спостерігач арбітражу: Володимир Садковський (Теребовля).

"Юність": Кода, Семеген, Кохан, Слойка, Серган, Коруц, Парацій-к, Духніч, Пугаратий (М. Трач, 74), Било, Барна.

ФК "Мельниця": Гуцуляк, Пиняк-к, В. Романишин, Сорохман (Підгірняк, 86), Харченко, Лук’янчук (Ткачик, 86), Мандрук, Ковальчук, Я. Козар, В. Козар, В. Щерб’як (М. Романишин, 71).

Гол: Володимир Духніч (12).

Попереджені: В. Козар (51), А. Пиняк (63), В. Щерб’як (65), М. Парацій (68).

Вилучений: М. Парацій (90, друге попередження).

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook