Про нас
увійти

Анонс перенесених матчів Вищої та Першої ліги чемпіонату Тернопільщини з футболу які відбудуться 22 серпня

категорія: Футбол | дата: 22 08 2018
Анонс перенесених матчів Вищої та Першої ліги чемпіонату Тернопільщини з футболу які відбудуться 22 серпня

Пропонуємо до Вашої уваги анонси матчів вищої і першої ліг Тернопільської області, які відбудуться 22 серпня (середа).

Вища ліга. 11 тур

"Кристал" (Чортків) – "Колос" (Зборів)

22 серпня. Чортків. Стадіон "Харчовик". 18.00.

Судді: Андрій Гах (Тернопіль), Сергій Харчук (Тернопіль), Юрій Королюк (В. Гглибочок).

Спостерігач арбітражу: Василь Заторський (Тернопіль).

Дискваліфікований: Ігор Муравський ("Колос" Зборів)

Результат першого кола: "Колос" (Зборів) – "Кристал" (Чортків) – 1:2.

Через участь у аматорському чемпіонаті України чортківський "Кристал" лише сьогодні розпочинає виступи у другому колі чемпіонату Тернопільської області. Для "Кристалу" матч доволі важливий, адже почесний президент клубу, мер Чорткова Володимир Шматько поставив перед тренерським штабом і футболістами доволі амбітні завдання здобути срібло обласного чемпіонату, виграти кубок області та стати третіми в своїй групі серед аматорів. Кубок уже здобути не вдасться, після двох поразок у трьох домашніх матчах нового аматорського чемпіонату України теж перспективи доволі не райдужні, тому на чемпіонат області чортківський колектив має зробити особливу ставку. Тим більше, що "Кристал" за втраченими очками знаходиться в групі лідерів і за позитивних результатів у пропущених поєдинках може вийти одразу на друге місце турнірної таблиці. А що команда з Чорткова може вдало зіграти в чемпіонаті області, підтверджує її склад, який є доволі кваліфікований і в цьому плані може навіть посперечатися з беззаперечним лідером вищої обласної ліги великогаївським "Агроном".

Зборівський "Колос" значно послабився у другому колі, в тому числі за рахунок… чортківського "Кристалу". Саме в цю команду перейшли влітку два лідери зборівського колективу – нападник Святослав Дзядикевич та захисник Андрій Сухецький. На їх місце було запрошено не таких кваліфікованих гравців, тому головному тренеру "Колоса" Михайлу Забитівському і його підопічним буде дуже важко суперничати з чортківською командою. Ще одна головна біль у тренера – дискваліфікований Ігор Муравський. Він хоча й не є основним гравцем "Колоса" (лише одного разу в цьому сезоні виходив на футбольне поле в стартовому складі), але в разі необхідності завжди був готовий допомогти команді, вийшовши на заміну.

 

Перша ліга. 14 тур. Група "Б"

"Гірник" (Новосілка) – ФК "Тернопіль-Педліцей"

22 серпня. Скалат. Стадіон "Колос". 17.00.

Судді: Ігор Садковський (Теребовля), Олег Мімнонов (Тернопіль), Вадим Трач (Тернопіль).

Спостерігач арбітражу: Олександр Найко (Тернопіль).

Результат першого кола: ФК "Тернопіль-Педліцей" – "Гірник" (Новосілка) – 1:0.

У Скалаті зустрінуться дві молоді команди, більшість гравців яких тільки розпочинає шлях у великому футболі. "Гірник" у разі успішного виступу може здобути першу перемогу в чемпіонаті, і, думаємо, його гравців робитимуть все, щоб її досягнути та потішити місцеву публіку. Що ж до ліцеїстів, то команда у них повністю оновлена, одним складом виступала лише в двох офіційних матчах, тому про зіграність ФК "Тернопіль-Педліцей", на відміну від суперника, говорити не доводиться. Разом з тим тренерський досвід Василя Петровича Івегеша великий, тому він має відібрати потрібні слова до юних футболістів, щоб ті гідно зіграти проти "Гірника".

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook