Про нас
увійти

У збаразькому дербі перемогла команда з Вишнівця

категорія: Футбол | дата: 22 08 2018
У збаразькому дербі перемогла команда з Вишнівця

У центральному матчі 14-го туру групи "Б" першої обласної ліги відбулося збаразьке дербі. Зустрічалися команди одного Збаразького району – ФК "Збараж" на домашньому стадіоні приймав ФК "Вишнівець-2". Вишнівецький колектив підсилений кількома гравцями першої команди впевнено переміг принципового суперника, тим самим ФК "Збараж" суттєво погіршив свої шанси у боротьбі на третє місце, яке дає право на другому етапі поборотися за нагороди першої ліги.

Гості відзначилися вже на початку першого тайму. Після флангової подачі Євген Щербатюк з 14 метрів по неймовірній траєкторії ударом головою відкрив рахунок (0:1). Той ж Щербатюк за кілька хвилин відзначився вдруге. Євген закрив ближню стійку після прострілу справа (0:2). Ще два голи гості забили у другому таймі. Спершу після подачі зі штрафного на дальні стійці в протихід голкіперу ФК "Збараж" Тарасу Таращуку точно пробив Дмитро Галадей (0:3). Він ж наприкінці матчу втік практично від центра поля і реалізував вихід віч-на-віч (0:4).

Незважаючи на велику поразку, її футболісти зі Збаража аж ніяк не заслуговували. До прикладу, капітан господарів Михайло Конечний не зумів використати перспективний штрафний удар за метрів 22 від воріт ФК "Вишнівець-2". Також господарі в другому таймі не реалізували два виходи на одного голкіпера суперника. Зокрема, в одному з цих моментів не зумів забити досвідчений Матвій Николайчук, котрий після розіграшу штрафного сам опинився перед одним воротарем Михайлом Горліцьким, але своїм шансом не скористався.

ФК "Збараж" – ФК "Вишнівець-2" – 0:4 (0:2)

19 серпня. Збараж. Стадіон "Колос". 350 гл. +29 град.

Судді: Володимир Ясюченя (Тернопіль), Максим Мохун (Тернопіль), Віталій Сердюк (В. Глибочок).

Спостерігач арбітражу: Олександр Циганков (Тернопіль).

ФК "Збараж": Таращук, Ковальчук, Джозеф (Шпирко, 66), Бабій, Процик, Конечний-к, Николайчук, Паперовський (Була, 46), Аджей (Ногас, 88), Качор, Хруняк (Лобас, 58).

ФК "Вишнівець-2": Горліцький (Луб’янецький, 90+1), Борисевич-к, Лисий (Бадиляка, 58), Бондарук, Чабай, Галадза, Кантицький (Барва, 84), Є. Щербатюк, Косінський (Мусій, 88), Вітерук (Корецький, 66), Галадей.

Голи: Євген Щербатюк (9, 16), Дмитро Галадей (56, 85).

Попереджені: С. Кантицький (36), Р. Хруняк (46), В. Процик (63), О. Лобас (67).

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook