Про нас
увійти

У компенсований час "Агрон" випускає перемогу

категорія: Футбол | дата: 21 08 2018
У компенсований час "Агрон" випускає перемогу

Великогаївський "Агрон-ОТГ" не втримав перемогу в першому домашньому матчі аматорського чемпіонату України. Це сталося в рамках 3-го туру в грі проти чемпіона Івано-Франківської області – "Карпати" (Галич), який завершився внічию – 1:1.

Господарі поля відкрили рахунок наприкінці першого тайму. Ігор Вонс майстерно виконав штрафний удару, перекинувся м’яча через стінку складену з гравці "Карпат", потрапивши у праву від голкіпера "дев’ятку" (1:0). Після цього "агронівці" ще кілька разів мали моменти, щоб збільшити свою перевагу, зокрема, Назар Процик не реалізував вихід віч-на-віч, своїм шансом також не скористався Дмитро Коник.

Господарів підвів їхній півзахисник Андрій Пастернак. У епізоді, який не вимагав такий дій, він відмахнувся від суперника, після чого арбітр матчу, проконсультувавшись з асистентом, показав тому червону картку. Гості наприкінці матчу вдалися до навали, воротар Іван Рогаль та захисники разів чотири відчайдушно відбивалися, але таки з завершальним ударом суперника не справилися – м’яч проштовхнув у сітку воріт Святослав Локатир (1:1).

"Агрон-ОТГ" виступав у такому складі: Рогаль, Андрієшин, Лук’янов, Ковалик, Т. Семенець, Пастернак, Кривобедрий (Гаврилюк, 89),, Вонс, Коник (Когут, 71), Ковалевський (Гурін, 87), Процик.

У 4-му турі аматорського чемпіонату України "Агрон" прийматиме на домашньому стадіоні земляків з ФК "Тернопіль-ДЮСШ". Матч заплановано на 26 серпня.

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook