Про нас
увійти

Фінал кубка області відбудеться у Козові!

категорія: Футбол | дата: 20 08 2018
Фінал кубка області відбудеться у Козові!

Фінальний матч кубка Тернопільської області з футболу-2018 відбудеться 24 серпня у Козові. Представники Федерації футболу Тернопільської області на чолі з її керівником Тарасом Юриком та керівництво Козівського району – Василь Вітровий (очільник РДА) та Петро Репела (голова райради) оглянули спортивну арену, на які відбудеться фінальний поєдинок та окреслили проблемні моменти, які мають бути вирішені в ближчий час.  

Як відзначив Тарас Зіновійович Юрик, Федерації футболу Тернопільської області не відступає від раніше озвучених планів та й надалі організовує фінальні поєдинки кубку Тернопільської області в населеному пункті, в якому відбуваються головні обласні урочистості приурочені 27-й річниці Незалежності України. Цьогоріч вони проходитимуть саме в Козові і спортивне дійство гармонійно впишеться у програму святкувань.

Фінальний матч відбудеться за традицією 24 серпня. Початок о 16.00. У ньому зустрінуться діючий володар кубка "ДСО-Поділля" (Тернопільський район) та чемпіон і лідер вищої ліги чемпіонату Тернопільщини "Агрон" (Великогаївська громада).

Нагадаємо, минулоріч у фінальному матчі, який відбувся у Збаражі "ДСО-Поділля" перемогло зборівський "Колос" (3:0).

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook