Про нас
увійти

ФСК "Кристал" Чортків – "ОДЕК" Оржів. Анонс матчу

категорія: Футбол | дата: 19 08 2018
ФСК "Кристал" Чортків – "ОДЕК" Оржів. Анонс матчу

У неділю на підопічних Едуарда Хаврова чекає перший серйозний іспит на стійкість у рамках нового сезону Чемпіонату України серед аматорів. Адже у гості до Чорткова завітає один із претендентів на перемогу у цьогорічному розіграші – "ОДЕК" із смт Оржів, що на Рівненщині.

Звичайно, не можна применшувати сили попередніх двох суперників чортківчан – галицьких "Карпат" (котрі, після перемоги над "Кристалом", вистояли нічию із потужним "Малинськом") та "Тернополя-ДЮСШ". Але у неділю біло-сині зустрінуться із суперником зовсім іншого, вищого ґатунку – командою, котра не пасла би задніх і у професійній Другій лізі.

Наші опоненти з’явились на футбольній мапі України ще у 2001 році, і відтоді вважаються кращою командою Рівненщини. Окрім того, що "ОДЕК" 8 разів вигравав обласний чемпіонат та 6 разів – Кубок області, "деревообробники" вже давно наводять жах у аматорському чемпіонаті. Дебютували у ньому ще у 2004 році, а вже наступного сезону зайняли третє місце! Потім ще 3 рази здобували бронзу – у 2010, 2014, і у останньому сезоні 2017/2018 – теж. Найбільшу звитягу "ОДЕК" здобув у 2013 році, адже саме тоді передовій команді Рівненської області вдалось стати чемпіонами України серед аматорів, обігравши у фіналі винниківський "Рух".

У своїй історії "Кристал" зустрічався із "деревообробниками" лише двічі – у минулому сезоні. У першому колі тоді ще "Чортків-Педуніверситет" під керівництвом В.Івегеша не зміг нічого протиставити екс-чемпіонам у Оржеві, поступившись 2:0. Вдруге – на "Харчовику" у травні цього року – у чортківчан теж було небагато шансів, аби здобути прийнятний результат. За кілька днів до матчу через незадовільні результати команди та низьку якість гри президент команди Володимир Шматько прийняв відставку головного тренера Віктора Дубіно, тож команду тимчасово очолював Сергій Скалій.

Відтак – поєдинок проти оржівців для нового тренера "Кристалу" Едуарда Хаврова буде дебютним. Цікаво, що це ж можна сказати і про більшість гравців команди, адже із складу, котрий протистояв "ОДЕКу" у травні, у неділю мають шанс зіграти лише декілька гравців – голкіпер Ольховий, захисник Іванов та півзахисник Р.Курдас.
Сподіваємось, що саме ви, дорогі вболівальники, станете нашим 12-м гравцем та допоможете "Кристалу" здолати надважкого суперника! Тож до зустрічі на стадіоні!

Чемпіонат України серед аматорів, 3 тур

ФСК "Кристал" Чортків – "ОДЕК" Оржів (Рівненська обл.)

19 серпня, 18:00, м. Чортків, стадіон "Харчовик"

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook