Про нас
увійти

Тернопільська "Нива" буде користуватись центральним стадіоном безкоштовно

категорія: Футбол | дата: 18 08 2018
Тернопільська "Нива" буде користуватись центральним стадіоном безкоштовно

Рішення про безоплатне користування міським стадіоном для ФК "Нива" Тернопіль ухвалили під час сесії міської ради 17 серпня. До того часу три роки Тернопільська "Нива" не грала на міському стадіоні, повідомляє 20 хвилин.

Рішення про те, щоб спортивну споруду комунального підприємства "Тернопільський міський стадіон" передали у безоплатне користування футбольному клубу "Нива" озвучив начальник управління у справах сім'ї, молодіжної політики і спорту Микола Круть.

"З метою популяризації футболу, здорового способу життя серед широких верств населення та враховуючи рішення постійної комісії з гуманітарних питань, міська рада вирішила надати дозвіл Товариству з обмеженою відповідальністю "Тернопільський професійний клуб "Нива" на безоплатне користування Тернопільським міським стадіоном терміном на 11 місяців.

Депутати рішення підтримали.

Як повідомили у прес-службі ФК "Нива", дві гри цього футбольного сезону "Нива" вже провела на стадіоні. Матчі чемпіонату України з футболу серед команд Другої ліги сезону 2018-2019 рр. ФК "Нива" Тернопіль проведе згідно з календарем ігор. Клуб буде оплачувати комунальні послуги під час матчів та послуги служб для проведення гри.

Довідка.

Тернопільський професійний футбольний клуб "Нива" засновано у Тернополі в січні 2016-го року. Клуб не є правонаступником тернопільської "Ниви", яка припинила існування наприкінці 2015-го року. 21 червня 2017 року на XXVI Конференції ПФЛ футбольний клуб "Нива" Тернопіль отримав статус професійної команди та був включений до складу Професійної футбольної ліги.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook