Про нас
увійти

"Чайка" – "Нива". Анонс матчу

категорія: Футбол | дата: 18 08 2018
"Чайка" – "Нива". Анонс матчу

Суперником футбольного клубу "Нива" Тернопіль у п'ятому турі Другої ліги буде "Чайка" з Петропавлівської Борщагівки. Матч відбудеться на стадіоні "Діназ" у Лютежі 18 серпня о 18:00.

Більше року пройшло з останнього побачення "Чайки" та "Ниви". Щоправда тоді обидві команди були у статусі аматорів. Тепер давні знайомі зустрінуться у ранзі професіоналів. До речі, "Чайка" вперше у своїй історії отримала професійний статус.

Дебютний сезон серед профі команда з передмістя столиці розпочала дуже впевнено, розбивши на виїзді чернівецьку "Буковину" 0:3. Щоправда, перемога у першому турі поки єдина для "Чайки". У наступних трьох зустрічах — дві "сухі" нічиї та виїзна поразка від "Минаю".

У "Ниви" перед цим туром у графі перемоги теж одиниця. Проте, навідміну від "Чайки", ця перемога була здобута лише у попередньому турі і обіграли тернополяни якраз вищезгаданий "Минай" 3:2.

До речі, напередодні матчу стало відомо, що склад суперника поповнив Тамаз Авдалян, який ще донедавна захищав кольори "Ниви", але покинув команду після завершення попереднього сезону.

Вперше у цьому чемпіонаті "Ниві" доведеться грати на полі зі штучним покриттям. Щодо втрат, то через дискваліфікацію у "Чайки" не зіграє Святослав Грабчак. У "Ниви" теж є одна втрата. З командою на матч не вирушив Валентин Залізняк.

Пряма трансляція матчу "Чайка" – "Нива" господарями не запланована.

Друга ліга, тур 5

"Чайка" – "Нива"

18.08.18, с. Лютіж 18:00

Арбітр — Кєвліч Є. Ю. (Кропивницький)

Асистенти арбітра — Бахметьєв А. І. (Харків), Касанов П. П. (Вінниця)

Четвертий арбітр — Козорог К. В. (Київська обл.)

Спостерігач арбітражу — Павленко І. М. (Вінниця)

Дискваліфікації: Грабчак ("Чайка")

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook