Про нас
увійти

15 вересня стартує обласна дитячо-юнацька футбольна ліга

категорія: Футбол | дата: 17 08 2018
15 вересня стартує обласна дитячо-юнацька футбольна ліга

Під головуванням керівника Федерації футболу Тернопільської області Тараса Зіновійовича Юрика 15 серпня відбулася робоча нарада директорів спортивних шкіл, керівників загальноосвітніх та опорних навчальних закладів і приватних футбольних клубів щодо проведення Дитячо-юнацької футбольної ліги Тернопільської області сезону-2018/19, повідомляє сайт Федерації футболу Тернопільської області.

На ній коротко підбили підсумки футбольного сезону-2017/18. Учасники наради організацію змагань оцінили на тверду четвірку, запрошені висловили свої зауваження та пропозиції, які керівництво Федерації футболу Тернопільської області обіцяє врахувати при підготовці до нового сезону, а також підняти на наступній нараді, яка відбудеться за участю очільників освітянської та спортивної галузі Тернопільської обласної державної адміністрації.

Про підсумки наради розповів голова комітету дитячо-юнацького футболу Федерації футболу Тернопільської області Дмитро Андрієшин: "Кардинальних змін у новому сезоні не планується, адже ми вийшли на системний підхід до організації змагань у Дитячо-юнацькій футбольній лізі Тернопільщини. Зараз триває підготовчий період до старту сезону, представники команд-учасниць готують заявкові листи. Визначили, що старт ДЮФЛ заплановано на 15 вересня. Як і в минулому сезоні, в змаганнях братиме участь чотири вікових групи. Цього разу це юні футболісти 2002/03, 2004/05, 2006/07, 2008/09 років народження. Команди будуть поділені на вищу та першу ліги. Також залишаються регіональні центри, які виправдали себе під час змагань у наймолодших вікових групах. Більше того, ряд міст висловили бажання стати господарями цих регіональних центрів. А це говорить про те, що дитячий футбол у регіонах розвивається і чим більше буде зацікавлених осіб на місцях, тим більше діток буде залучено до футболу".

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook