Про нас
увійти

Андрій Яблонський: "Футбольний Бог дав нам можливість на останній доданій хвилині зрівняти рахунок"

категорія: Футбол | дата: 17 08 2018
Андрій Яблонський: "Футбольний Бог дав нам можливість на останній доданій хвилині зрівняти рахунок"

Цікавий з багатьма забитими голами поєдинок побачили заліщицькі шанувальники футболу 15 серпня у рамках 10-го туру вищої обласної ліги. Місцевий "Дністер", який оновив свій склад перед другим колом на 75 відсотків, по ходу гри двічі вів у рахунку в матчі проти ФК "Тернопіль-ДЮСШ". Там вже ж фінальний свисток зафіксував нічию – 2:2.

Прокоментувати матч ми попросили головного тренера ФК "Тернопіль-ДЮСШ" Андрія Яблонського:

– Якщо проаналізувати матч в цілому, то його можна назвати грою не використаних можливостей! Після двох помилок у обороні, з яких суперник забив нам два м’ячі, ми повністю домінували на полі, створивши багато хороших моментів для взяття воріт. Тільки у другому таймі 100% гольові епізоди для завершення атак мали – Кравець, Лаврик, Бенжамін, Новачинський, але завдяки воротарю команди "Дністер" (Ярослав Марунчак - авт.) всі ці моменти не знаходили логічного завершення. Другий тайм проходив при складних погодних умовах, але дякую своїм гравцям за самовіддачу до останньої хвилини. Десь футбольний Бог дав нам можливість на останній доданій хвилині зрівняти рахунок, який був не по грі, але такий і є футбол – непередбачуваний!

Адміністратор "Дністра" Петро Рацин розповів, як забивали голи футболісти з Заліщиків: "Перше взяття воріт гостей сталося на старті матчу. Владислав Токарчук після прострілу з лівого флангу замкнув дальню штангу. А під завісу першого тайму той ж Токарчук ударом здалеку забив гол-красень. Незважаючи на те, що "Дністер" покинули багато гравців, однак ті, що залишилися – саме вони найкращі, це вони показали у матчі з ФК "Тернопіль-ДЮСШ", і я переконаний, з таким ж бажанням та самовіддачею гратимуть у наступних поєдинках".

Вища ліга. 10 тур

"Дністер" (Заліщики) – ФК "Тернопіль-ДЮСШ" – 2:2 (2:1)

15 серпня. Заліщики. Стадіон "Дністер". 130 гл. +27 град.

Судді: Владислав Русанюк (Тернопіль), Віталій Чорній (Борщів), Віталій Сердюк (В. Глибочок).

Спостерігач арбітражу: Іван Будівський (Теребовля).

"Дністер": Марунчак, Р. Левицький, Я. Олексів, Семенюк, Лінник (А. Олексів, 46), Воробець (Шутурма, 30), Валерій Токарчук, Стратій-к, Городинський, Імангулов, Владислав Токарчук (В. Левицький, 85).

ФК "Тернопіль-ДЮСШ": Собчук, Фарботняк (Німаш, 18), Новачинський, Чопик, Сиротюк, Проців-к, Жига (Лаврик, 63), Довгунь, Мостовий (Оконський, 23), Кравець, Бенжамін.

Голи: Владислав Токарчук (2, 43), Роман Семенюк, (28, а/г), Максим Проців (90+3).

Попереджені: Н. Стратій (35), Я. Олексів (47), Б. Бенжамін (47), Р. Жига (48), Р. Левицький (57).

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook