Про нас
увійти

"ДСО-Поділля" переміг ФК "Бережани" і вийшов на друге місце

категорія: Футбол | дата: 17 08 2018
"ДСО-Поділля" переміг ФК "Бережани" і вийшов на друге місце

15 серпня, у рамках 11-го туру вищої обласної ліги команда "ДСО-Поділля" з Тернопільського району на домашньому стадіоні здобула комфорту перемогу над ФК "Бережани" – 2:0.

На початку матчу міг забивати нападник бережанської команди Сергій Мацалап, однак з близької відстані потрапив у оборонця гостей. Далі вже ініціативою заволоділи гравці "ДСО-Поділля" і практично не віддавали її до закінчення першого тайму. Двічі небезпечно головою пробивав Андрій Капелян. На хорошу позицію партнери по команді вивели флангового захисника Ярослава Алексевича, але той пробив у ближній кут воріт і голкіпер Андрій Гарас хоча й з надзусиллями, однак зумів ліквідувати небезпеку, вибивши м’яча на кутовий. І все з господарі зуміли відзначитися. Красивий за виконанням удар метрів з 23-ох вдався Артему Вітовичу – м’яч вдарившись у стійку залетів у сітку воріт (1:0). А наприкінці першої 45-хвилинки з гострого кута на одного кіпера виходив Станіслав Скибіцький (зручну передачу віддав Валентин Білик), однак польовий гравець поцілив прямо у кіпера, котрий скоротив кут обстрілу.

У другому таймі Артем Вітович відзначився вдруге.  Отримавши передачу на  лівому фланзі він обіграв по черзі бережанських захисників Андрія Бойчука та Дениса Мострянського і завдав точного удару в дальній кут воріт (2:0). Могли один м’яч гості відквитати. Але Олег Засєдко вийшовши практично віч-на-віч з голкіпером "ДСО-Поідлля" Олександром Чернятинським, почав перекладати м’яча з однієї ноги на іншу, в підсумку той пройшов повз стійку.

Ця перемога, яка стала для команди з Тернопільського району другого і другому колі, дозволила "ДСО-Поділля" вийти на друге місце турнірної таблиці.

Вища ліга. 11 тур.

"ДСО-Поділля" (Тернопільський район) – ФК "Бережани"

15 серпня. В. Березовиця. Селищний стадіон. 17.00.

Судді: Андрій Ющишин (Тернопіль), Михайло Брик (Чортків), Володимир Ясюченя (Тернопіль).

Спостерігач арбітражу: Микола Філь (Тернопіль).

"ДСО-Поділля": Чернятинський, Скобляк, Кормило-к, Андрій Гринченко, Алексевич, Білик, Вітович, Лема (Дорофей, 76), Скибіцький, Швець (Тригуба, 83), Капелян.

ФК "Бережани": Гарас, Мострянський-к, Кушлик, Гураль, А. Бойчук, Бодак, Стирчак (Габрук, 80), А. Засєдко, Слюсар (Абрамець, 52), Чиряк (О. Засєдко, 72), Мацалап (Крупа, 77).

Голи: Артем Вітович (39, 76).

Попереджені: В. Кушлик (67), Т. Стирчак (77).

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook