Про нас
увійти

"Агрон-ОТГ" – другий фіналіст кубка Тернопільської області

категорія: Футбол | дата: 16 08 2018
"Агрон-ОТГ" – другий фіналіст кубка Тернопільської області

Великогаївський "Агрон-ОТГ" вслід за "ДСО-Поділля" (Тернопільський район) став другим фіналістом кубка Тернопільської області. Це стало відомо після повторного півфінального поєдинку в Підволочиську, який завершився перемогою "Агрону" – 2:0.

Нагадаємо, перший півфінал у Великих Гаях завершився внічию (1:1) і деяка перевага за рахунок виїзного м’яча була у півдолочиського "Збруча-Агробізнес".  Однак вже після першого тайму долю фіналіста було практично визначено, адже у цей час великогаївська команда відзначилася двома забитими голами. Спершу після передачі з лівої бровки Дмитра Коника ударом головою відкрив рахунок у матчі Микола Когут (0:1). Далі гольовий момент був у господарів. Андрій Малащук увірвався до штрафного майданчика та віддав передачу на Богдана Козу, але м’яч перед ним вдарився об нерівний газон футбольного поля і після удару досвідченого футболіста пройшов вище воріт. А на 35-й хвилині гол-красень забив Віктор Ковалик. Гості отримали право на штрафний удар за метрів 35-ть до воріт. І ветеран "Агрона" прямим ударом подвоїв перевагу великогаївської команди - м'яч від поперечини вдарився у вортаря і відсокив у сітку (0:2).

У другому таймі гості діяли по рахунку, створили ще кілька моментів, але їм відзначитися більше не вдалося. Як і команді з Підволочиська, всі їхні старання виявилися марними.

Отож, команда "Агрон-ОТГ" вперше в своїй історії гратиме у фіналі кубку Тернопільської області, який традиційно відбудеться 24 серпня.  

Кубок області. Півфінал. Повторний матч.

"Збруч-Агробізнес" (Підволочиськ) – "Агрон-ОТГ" (В. Гаї) – 0:2 (0:2)

15 серпня. Підволочиськ. Стадіон "Колос". 200 гл. +28 град.

Судді: Віталій Буняк (Бережани), Ігор Брик (Чортків), Олег Чемний (Коропець).

Спостерігач арбітражу: Ярослав Боднар (Тернопіль).

"Збруч-Агробізнес": Коцій, Приян, Ясніцький, Кубик-к, Миронюк, Донець, Максим Паюк (Михайло Паюк, 68), Малащук (Смалко, 84), Ємаєв, Коза, Познанський.

"Агрон-ОТГ": Рогаль, Андрієшин, Лук’янов, Ковалик, Т.Семенець, Пастернак (Мельник, 79), Кривобедрий, Гаврилюк (Лівіцький, 74), Коник (анатолій Гринченко, 87), Гурін, Когут.

Голи: Микола Когут (10), Віктор Ковалик (35).

Попереджені: Є. Гурін (19), Р. Андрієшин (25),  Є. Ємаєв (30), М. Когут (37), А. Кривобедрий (60), С. Лук’янов (84).

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook