Про нас
увійти

Тернополянка викликана на тренувальний збір студентської збірної України

категорія: Футбол | дата: 16 08 2018
Тернополянка викликана на тренувальний збір студентської збірної України

17 серпня 2018 року стане історичною датою для жіночого футболу в Україні. В цей день свій перший навчально-тренувальний збір проведе студентська збірна України, яка розпочинає підготовку до літньої Всесвітньої Універсіади 2019 року, повідомляє ФФТО.

Свої тренувальні збориі команда проведе разом з молодіжною збірною України WU-19. В рамках НТЗ заплановано два контрольних поєдинки між собою, які відбудуться 19 та 22 серпня на полях тренувальної бази в с. Щасливе Київська область. 

Головний тренер збірної Наталія Зінченко оприлюднила список з 18-х гравців, які запрошено на тренувальний збір. Серед них – вихованка тернопільського жіночого футболу Світлана Яруш, яка нині захищає кольори ФК "Львів-Янтарочка", а свого часу була капітаном "Тернополянки", коли та виступала у вищій лізі жіночого чемпіонату України. 

Відзначимо, що 3 липня 2019 року у м.Неаполь (Італія) стартує ювілейна тридцята літня Всесвітня Універсіада. Серед 18-ти видів спорту своє місця займає і жіночий футбол. Згідно положення - участь у змаганнях візьмуть 16 жіночих студентських збірних з усього світу, які будуть розділені на чотири групи по чотири команди.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook