Про нас
увійти

"ДСО-Поділля" перервало серію невдалих матчів зі зборівським "Колосом"

категорія: Футбол | дата: 14 08 2018
"ДСО-Поділля" перервало серію невдалих матчів зі зборівським "Колосом"

Команда "ДСО-Поділля" з Тернопільського району майже два роки не могла перемогти зборівський "Колос". І ось цю неприємну серію вдалося перервати 12 серпня у виїзному поєдинку в Зборові у рамках 10-го туру вищої обласної ліги.

Перший небезпечний момент у матчі організували господарі поля. Півзахисник Вадим Цінчик отримав м’яча в центрі поля, протягнув його метрів десять і віддав передачу в розріз між захисниками на Андрій Когута. Той прокинув голкіпера Олександра Чернятинського і вже біг добивати у порожні ворота, однак м’яча з лінії воріт вибив Тарас Кормила. Одразу ж організували гольовим момент футболісти "ДСО-Поділля", які вивели на оперативний простір свого партнера Станіслава Скибіцького. Зі сторони правого півзахисника він виходив на одного воротаря, пробив, але партнерів по команді підстрахував голкіпер "Колоса" Юрій Сурмай. Далі нападник гостей Ігор Швець заробив штрафний за метрів 25-ть до воріт. М’яч після удару зі штрафного, вдарившись об землю, кіпер господарів відбив, але зробив це прямо перед собою і Артем Вітович, який набігав, ударом головою метрів з дев’яти переправив його у сітку воріт (0:1). Щодо цього моменту виникли суперечки з боку зборівської команди, адже асистент арбітра просигналізував про положення поза грою. Однак арбітр матчу на рахунок цього прийняв власне рішення, очевидно, вважаючи, що інший гравець "ДСО-Поділля" і був у офсайді, але пасивному, а Вітович завдавав удару не перебуваючи у положенні поза грою. Тому гол зарахував. Могли гості відзначитися і ще раз. Зборівчани дозволили підлаштувати м’яча під ліву ногу захиснику Ярославу Алексевичу і той матчів з 28-ми поцілив у стійку.  

У другому таймі футболісти "ДСО-Поділля" грали по рахунку, намагаючись зберегти переможний для них рахунок. Гравці "Колоса" ж доклали значних зусиль, щоб переламати хід гри і були дуже близькими до взяття воріт суперника. Зокрема, Андрій Блакита, котрий вийшов на заміну, після передачі Ігоря Козелка, з правого краю вийшов на удару позицію і поцілив метрів з семи у сітку, але з зовнішньої сторони. Також небезпечно втікав від оборонців Володимир Турчак – цього разу надійно зіграв голкіпер гостей Олександр Чернятинський. А наприкінці матчу оборонець і воротар "ДСО-Поділля" не розібралися хто має йти на м’яча і той ж Блакита їх обікрав, але пробив головою поз ворота.

"Колос" (Зборів) – "ДСО-Поділля" (Тернопільський район) – 0:1 (0:1)

12 серпня. Зборів. Стадіон "Колос". 400 гл. +26 град.

Судді: Віталій Буняк (Бережани), Ігор Брик (Чортків), Артем Карапетян (Тернопіль).

Спостерігач арбітражу: Олександр Найко (Тернопіль).

"Колос": Сурмай (Чикало, 56), П. Грабчак, С. Лис (Світлик, 88), Цінчик (Блакита, 65), Бардокін-к, Бабин, В. Грабчак, Козелко, А. Когут (Романішин, 65), Лисенко, В. Турчак (Муравський, 88).

"ДСО-Поділля": Чернятинський, Скобляк, Кормило-к, Білик, Алексевич, Лема, Тригуба (Дорофей, 77), Вітович, Скибіцький, Капелян, Швець.

Гол: Артем Вітович (17).

Попереджені: А. Капелян (28), Р. Бабин (38), І. Муравський (90+2), І. Швець (90+5).

Джерело: ФФТhttps://ffternopil.comО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook