Про нас
увійти

У заліщицькому "Дністрі" зміни на тренерському містку

категорія: Футбол | дата: 12 08 2018
У заліщицькому "Дністрі" зміни на тренерському містку

Головний тренер заліщицького "Дністра" Петро Миколайович Гуйван за власним бажанням залишив команду. До другого кола заліщан готуватиме новий головний тренер Євген Юрійович Радкевич, якому допомагатиме в якості граючого тренера Ярослав Васильович Олексів.

Вчора, 8 липня, заліщицький "Дністер", у розташуванні якого знаходиться ціла група місцевих вихованців, провів перший літній спаринг. Оновлена команда зіграла зі збірною Заліщицькою району та перемогла суперника з рахунком 6:4.

Як розповів новий наставник "Дністра" Євген Юрійович Радкевич, з першого кола в команді залишилося всього п’ятеро футболістів, всі решта – новачки.

– В обоймі команди залишилися: Назар Стратій, Роман Левицький, Ярослав Дикун, Владислав Токарчук та воротар Ярослав Марунчак. Нині переглядаємо велику групу вихованців заліщицького футболу. Здебільшого це молоді вихованці місцевої ДЮСШ, кращі з тих, які грають у чемпіонаті району. Найбільше новачків буде з команди районного лідера "Ель Гаучо" (Товсте) і ФК "Касперівці" та по одному футболісту з ряду інших сільських команд. Їх мають об’єднати в один міцних кулак три досвідчених гравців, які дали згоду допомогти "Дністру" в непростий час, а саме – Ярослав Олексів, Андрій Ковалишин та Тарас Топольницький, – розповів Євген Радкевич.

Дозаявку нових футболістів на друге коло заліщицька команда планує зробити 13-14 серпня, тоді остаточно стане відомо про новобранців "Дністра". Кінцевий склад колективу буде сформовано після останнього спарингу, який тренерський штаб планує провести у неділю, 12 серпня. Поки суперник невідомий, можливо це буде одна з команд Івано-Франківщини.  

Незважаючи на те, що новому тренерському штабу "Дністра" доводиться команду формувати фактично з чистого листа, керівництво поставили перед нею амбітні цілі.

– Наше керівництво поставило завдання поборотися за першу п’ятірку. Нічого неможливого немає, м’яч круглий, поле рівне. Та й якщо не ставити цілей, то немає змісту грати. Звичайно, ми добре розуміємо, що це буде зробити важко, але ціль має бути, чи ми її досягнемо – стане зрозуміло на фініші, але, сподіваюся, хлопці докладуть усіх зусиль, щоб потішити вибагливу заліщицьку публіку. Водночас, варто сказати, що ми формуємо команду з перспективою наступного сезону, в якому можна буде поставити ще більш амбітні цілі, – підсумовує Євген Юрійович Радкевич.

Надаємо, перший матч другого кола (10 тур вищої обласної ліги) оновлений "Дністер" гратиме вдома 15 серпня проти ФК "Тернопіль-ДЮСШ".

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook