Про нас
увійти

ФСК "Кристал" - ФК "Тернопіль-ДЮСШ". Анонс матчу

категорія: Футбол | дата: 12 08 2018
ФСК "Кристал" - ФК "Тернопіль-ДЮСШ". Анонс матчу

У рамках другого туру Чемпіонату України серед аматорів чортківський "Кристал" зустрінеться із командою з області "Тернопіль-ДЮСШ".

ФК "Тернопіль-ДЮСШ" сформований на базі команди тернопільської ДЮСШ, яка виступала у Дитячо-юнацькій футбольній лізі України (U-19, перша ліга). Але навіть на юнацькому рівні тернополяни не вражали результатами. Попри це, цьогоріч підопічні А.Яблонського наважились дебютувати у Вищій лізі Чемпіонату області. За 9 матчів першого кола тернополяни змогли здобути вікторію у двох матчах, як підсумок - 6 очок та останнє місце у турнірній таблиці.

Тож цілком логічно, що футбольна громадськість була неабияк вражена, коли у списку команд, котрі братимуть участь у аматорському чемпіонаті з'явився футбольний клуб "Тернопіль-ДЮСШ". Звичайно, команду поповнили ряд нових гравців, зокрема чортківчанам, думаю, відомий голкіпер Денис Чесановський, котрий свого часу навчався у Чортківській ЗОШ №7. Попри це, навіть оновлений склад тернополян не виділяється на фоні інших команд аматорської першості.

Як би це комічно не виглядало, але лише, здавалось би, найслабшій команді Тернопільщини, котра представляє нашу область в Україні, вдалося взяти очки у першому турі чемпіонату. Тернополяни розписали мирову із СК "Хмельницький" - 1:1. "Кристал", у свою чергу", поступився "Карпатам", а "Агрон" - не зміг нічого протиставити потужному "Малинську".

Чортківчани, після прикрої поразки галичанам, провели товариську зустріч із ще однією місцевою командою - горішньовигнанським "Бастіоном 1427", впевнено із ними розібравшись - 4:2.

Тож підопічні Едуарда Хаврова підходять до матчу із тернополянами у хорошому настрої, і кожен без виключення вболівальник чекає на першу у сезоні перемогу!

Чемпіонат України серед аматорів, 2 тур

ФСК "Кристал" Чортків - "Тернопіль-ДЮСШ"

12 серпня, стадіон "Харчовик", 18:00

Прес-служба ФСК "Кристал" Чортків

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook