Про нас
увійти

"Агрон" та "Збруч-Агробізнес" у першому кубковому матчі розійшлися мировою

категорія: Футбол | дата: 09 08 2018
"Агрон" та "Збруч-Агробізнес" у першому кубковому матчі розійшлися мировою

У першому матчі півфіналу кубка Тернопільської області великогаївський "Агрон-ОТГ" та підволочиський "Збруч-Агробізнес" переможця не виявили. Забивши по голу на початку поєдинку команди відклали вирішення питання про майбутнього фіналіста на повторний поєдинок.

Господарі поля, футболісти великогаївської команди, активніше розпочали матч і вже на 11-й хвилині рахунок відкрили. На правому фланзі оборони провалився Євген Ємаєва, м’яч було відкинуто на Віктора Ковалика, який завдав точного удару (1:0 ). У цьому випадку воротар "Збруча" Іван Коцій не встиг згрупуватися, щоб потягнути м’яч після удару від досвідченого захисника господарів. До слова, слід відзначити, що Ємаєв грав не на своїй позиції, більше того, йому тільки нещодавно зняли гіпс. А важку травму він отримав у матчі 3-го туру саме проти "Агрона". В подальшому Євген відіграв без помилок, чим допоміг своїй команді вибороти почесну нічию. Адже вже незадовго після пропущеного м’яча, футболісти з Підволочиська рахунок зрівняли. Лідер атак "Збруча" Дмитро Познанський вийшов з голкіпером Русланом Мазуром віч-на-віч. Воротар відбив м’яча, повторний удар заблокували захисники і воротар, але після пасу Андрія Донця з-за меж штрафного майданчика влучно пробив Андрій Малащук (1:1).

Другий тайм знову активно почали господарі, однак надійно грав воротар гостей.  Також варто згадати чистий вихід на одного голкіпера Тараса Даньків, який той змарнував, він ж після ідеальної передачі Богдана Кози поцілив у поперечину. А за дві хвилини до завершення матчу господарі просто зобов’язані були виходити вперед, однак Іван Коцій у неймовірному стрибку відбив м’яча, а добивання блокували захисники.

"Агрон-ОТГ" (В. Гаї) – "Збруч-Агробізнес" (Підволочиськ) – 1:1

8 серпня. В. Гаї. Сільський стадіон. 100 гл. +30 град.

Судді: Ігор Гарас (Бережани), Артем Трач (Тернопіль), Михайло Брик (Чортків).

Спостерігач арбітражу: Едуард Карапетян (Тернопіль).

"Агрон-ОТГ": Мазур, Лук’янов, Андрієшин, Т.Семенець Ковалик, Пастернак (Лівіцький, 77), Гаврилюк, Кривобедрий, Гурін, Коник, Мельник (Когут, 77).

"Збруч-Агробізнес": Коцій, Ємаєв, Миронюк (Даньків, 62), Приян, Ясніцький, Максим Паюк, Михайло Паюк (Смалко, 90+1), Донецьк, Малащук, Познанський, Коза.

Голи: Віктор Ковалик (11), Андрій Малащук (17).

Попереджені: Р. Мельник (9), А. Малащук (11), С. Лук’янов (53), Т. Семенець (54), Д. Коник (54), Максим Паюк (71), А. Пастернак (71), Я. Ясніцький (84), Є. Ємаєв (86).

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook