Про нас
увійти

Лідери групи "Б" першої ліги переможця не виявили

категорія: Футбол | дата: 09 08 2018
Лідери групи "Б" першої ліги переможця не виявили

У центральному матчі 11-го туру групи "Б" першої обласної зустрілися перша та друга команда турнірної таблиці – хоростківська "Зоря та ФК "Збараж". Матч, який відбувся на полі збаражчан переможця не виявив. Рахунок 1:1 більше на користь колективу з Хоросткова, який продовжує впевнено лідирувати в турнірній таблиці.

Основні події в матчі розгорнулися на його фініші. Спершу відзначилися господарі поля. Після прострілу збаражчанина Олександра Були, воротар "Зорі" Олег Дробний відбив м’яча перед собою, Олександр Паламар першим підоспів до м’яча і був збитий кіпером. Сам постраждалий реалізував вирок арбітра (1:0).

А за десять хвилин гості, в складі яких дебютувало одразу троє екс-футболістів заліщицького "Дністра", відігралися. Після подачі кутового один з заліщан ,а саме  Микола Ландяк, який з’явився на полі з лавки запасних, ударом головою поцілив у ближній кут воріт (1:1).

Загалом гості краще контролювали м’яча, завдали кілька ударів з метрів 22-25-ти, але в ствір потрапляли зрідка. Що ж до господарів, то гольовий момент не реалізував Аджей Бернард, а також близьким до взяття воріт після удару зі штрафного з 20 метрів був Олександр Паламар.

ФК "Збараж" – "Зоря" (Хоростків) – 1:1 (0:0)

8 серпня. Збараж. Стадіон "Колос". 277 гл. +26 град.

Судді: Володимир Федунець (Тернопіль), Артем Карапетян (Тернопіль), Юрій Королюк (В. Глибочок).

Спостерігач арбітражу: Борис Трач (Тернопіль).

ФК "Збараж": Таращук, Ковальчук, Джозеф, Бабій, Процик, Конечний-к, Николайчук, Аджей (Хруняк, 84), Паламар (Качор, 80), Була, Паперовський.

"Зоря": Дробний, Яремчук, Нетеча-к, Пастухов, Семенчук, Диняк, Дроздовський (Комасюк, 86), Городовий, Чорномаз, Рикуник, Побережник (Ландяк, 70).

Голи: Олександр Паламар (70, з пен.), Микола Ландяк (80).

Попереджені: В. Процик (38), О. Дробний (70).

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook