Про нас
увійти

ФК "Тернопіль-ДЮСШ" зіграв унічию в Хмельницькому

категорія: Футбол | дата: 09 08 2018
ФК "Тернопіль-ДЮСШ" зіграв унічию в Хмельницькому

ФК "Тернопіль-ДЮСШ" єдиний з трьох команд Тернопільщини, який у першому турі аматорського чемпіонату України здобув очки. Точніше одне очко, яке муніципали заробили 5 серпня у виїзному поєдинку проти СК "Хмельницький" – 1:1.

Як розповів головний тренер тернопільської команди Андрій Яблонський сайту Федерації футболу Тернопільської області, враження після гри двоякі: з однієї сторони набрали одне очко на виїзді, з другої – після аналізу на "свіжу" голову дійшов до думки, що хлопці заслужили своєю грою та самовіддачею на більше.

– На початку гри пропустили нелогічний гол зі стандартного положення (автор м'яча – Антон Федоров), де наші гравці недограли до кінці ігрового моменту. Після пропущеного м’яча підопічні заспокоїлися і почали грати у свою гру, що вилилося у декілька небезпечних моментів. Під занавіс першого тайму розіграли чудову комбінацію, в якій приймав участь Брайт Бенжамін, котрий хорошою розрізною передачею вивів Максима Проціва на оперативний простір і той не зхибив! В цілому тернополяни провели непогану гру, на хорошій швидкості, з чудовою самовіддачею гравців, за що тренерський штаб їм подякував. Надіємося наші зауваження дойдуть до футболістів у наступних матчах і таких помилок, які були в Хмельницькому, вони припускатися не будуть!, – відзначив Андрій Яблонський.

ФК "Тернопіль-ДЮСШ" у звітному матчі виступав у такому складі: Чесановський, Новачинський, Чопик, Фарботняк, Сиротюк, Жига, Довгунь, Проців, Мостовий, Кравець, Бенжамін. На заміну виходили: Лаврик, Хавтур, Гром’як, Павлусь.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook