Про нас
увійти

"Арсенал" та ФК "Збараж" переможця не виявили

категорія: Футбол | дата: 09 08 2018
"Арсенал" та ФК "Збараж" переможця не виявили

У центральному матчі 12-го туру групи "Б" першої обласної ліги зустрілися "Арсенал" з Білокриниці та ФК "Збараж". Поєдинок команд, які ведуть боротьбу за потрапляння до трійки кращих завершився внічию – 2:2.

Рахунок у матчі в середині першого тайму відкрили господарі. Нападник "канонірів" Олег Самойлюк після помилки центрального захисника ФК "Збараж" Валері Джозефа вийшов віч-на-віч і перекинув м’яча через голкіпера Тараса Таращука (1:0).

Далі головною дійовою особою в матчі став Бернард Аджей, котрий записав на свій бомбардирський рахунок дубль. У першому випадку Бернард реалізував вихід на одного воротаря, а в другому – здійснив слаломний прохід з центра поля, обіграв п’ять гравців "Арсеналу" і покотив м’яча під воротарем Олексієм Шишигіним (1:2). А нічию господарі здобули наприкінці матчу. Після подачі з правого флангу Андрія Станіславчука, першим на м’ячі був Олексій Посільський, який зльоту замкнув передачу, пробивши у верхній лівий від воротаря кут (2:2)…

Нічия більше задовольнила гостей зі Збаража, які продовжують утримувати друге місце в групі "Б", випереджаючи "канонірів" на три очка. Щоправда, в спину збаразькій команді дихають ще й ФК "Вишнівець-2" та ФК "Ланівці", які мають всього на одне очко менше…

 "Арсенал" (Білокриниця) – ФК "Збараж" – 2:2 (1:1)

5 серпня. Білокриниця. СК "Лісотехнікум". 150 гл. +30 град.

Судді: Олег Чемний (Коропець), Андрій Шадюк (Тернопіль), Ігор Скуба (Скалат).

Спостерігач арбітражу: Василь Заторський (Тернопіль).

"Арсенал": Шишигін, Самойлюк, Дівонька, Посільський, Баландюк, Антонюк, Федорук. Терещенко, Тарківський-к, Кравчук, Деревінський (Станіславчук, 65).

ФК "Збараж": Таращук, Ковальчук, Бабій, Процик, Джозеф, Аджей, Николайчук, Конечний-к, Була (Качор, 65), Паперовський (Хруняк, 83), Паламар.

Голи: Олег Самойлюк  (20), Бернард Аджей (37, 50), Олексій Посільський (86).

Попередження: Б. Аджей (37), Р. Тарківський (44), В.Деревінський (59), О. Була (65).

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook