Про нас
увійти

"Нива" впевнено перемогла в контрольній грі "ДСО-Поділля"

категорія: Футбол | дата: 09 08 2018
"Нива" впевнено перемогла в контрольній грі "ДСО-Поділля"

8 серпня, на тренувальній базі клубу "Ватра" "Нива" провела спаринг з учасником Вищої ліги чемпіонату Тернопільської області — "ДСО-Поділля".

Спаринг завершився переконливою перемогою професійної команди з рахунком — 6:1.

Більшу частину першого тайму команди провели у рівній боротьбі. Стартовою інціативою заволоділи гравці "ДСО-Поділля", однак поступово тернополяни зуміли її перехопити, забивши до перерви двічі. Рахунок у матчі відкрив Ярослав Волошин, якому вдало асистував Валентин Залізняк, вивівши партнера на побачення з воротарем Олександром Чернятинським. З ударом у ближній кут голкіпер впоратися не зумів.

За кілька хвилин рахунок подвоїв нападник "Ниви" на перегляді. Кривий прострілив, воротар відбив перед собою, а з добиванням форварда не впорався.

Після перерви тренерський штаб "Ниви" провів ряд замін, надавши ігрову практику усім гравцям, які перебувають у розташуванні клубу. Через десять хвилин після поновлення матчу "Нива" забила втретє. Автором голу цього разу став Олексій Литовченко, який реалізував вихід віч-на-віч з воротарем.

Єдиний м'яч "ДСО-Поділля" зуміло провести зусиллями Валентина Білика, який замкнув на дальній стійці подачу з правого флангу.

Проте до фінального свистка м'яч ще тричі перетинав лінію воріт наших суперників. По черзі  у воротах "ДСО-Поділля" розписалися Слоневський, Литовченко оформив дубль та Ігор Гатала.

Товариський матч

8 серпня 2018, СК "Ватра"

"Нива" – "ДСО-Поділля" 6:1

Голи: Волошин (37), потенційний новачок (41), Литовченко (56, 84), Слоневський (74), Гатала (86) — Білик (80)

"Нива": Механів (Костик 46), Волохатий (Слоневський 46), Бідний (Гатала 51), потенційний новачок (Макогон 46), потенційний новачок (потенційний новачок 75), Кривий (Герт 46), Залізняк, Мороз, потенційний новачок (Кохман 46), Чорномаз, Волошин (Литовченко 56)

Прес-служба футбольного клубу "Нива"

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook