Про нас
увійти

ФК "Заводське" розгромив в домашньому матчі ФК "Трибухівці"

категорія: Футбол | дата: 08 08 2018
ФК "Заводське" розгромив в домашньому матчі ФК "Трибухівці"

Один з лідерів групи "А" першої обласної ліги ФК "Заводське", 5 серпня, напрочуд легко переміг на домашньому стадіоні ФК "Трибухівці" з Бучацького району, забивши у ворота суперників вісім голів і не пропустивши жодного.

Долю матчу по-великому рахунку було вирішено вже в першому таймі, в якому господарі відзначилися трьома забитими голами. Спершу довгою передачею з власної половини поля захисник заводської команди Микола Дорик вивів віч-на-віч з голкіпером ФК "Трибухівці" свого нападника Володимира Гайкового і той переграв кіпера (1:0). Згодом Андрія Різника оборонці гостей збили у штрафному майданчику і капітан ФК "Заводське" Юрій Заставецький реалізував пенальті (2:0). А наприкінці першої 45-хвилинки Андрій Різник отримав довгу передачу на правому краю атаки, змістився у штрафний майданчик і метрів з 13-ти з-під захисника ФК "Трибухівці" влучно пробив у лівий від голкіпера кут воріт (3:0).  

Заводська команда і в другому таймі не збавляла обертів. Першим відзначився Андрій Різник, скориставшись передачею Юрія Заставецького, котрий вивів свого форварда одного на побачення з голкіпером суперника (4:0). Далі, після удару зі штрафного Заставецького, Володимир Гайковий змінив напрямок польоту м’яча і той опинився у воротах (5:0). Ще один м’яч на рахунку Олега Романа, котрий вдало зіграв на добиванні (6:0). А останні два голи забив джокер ФК "Заводське" Віктор Ільницький, при чому два м’яча були схожі, як дві краплини води. Віктор отримував м’яча на правому краю атаки, зміщувався у штрафний майданчик і завдавав точних ударів (7:0 і 8:0)…

ФК "Заводське" – ФК "Трибухівці" – 8:0 (3:0)

5 серпня. Заводське. СК "Заводське". 200 гл. +28 град.

Судді: Андрій Гах (Тернопіль), Михайло Брик (Чортків), Іван Сокіл (Тернопіль).

Спостерігач арбітражу: Микола Філь (Тернопіль).

ФК "Заводське": Щипчик (Павлишен, 74), Савка, Крашівський (Пахолок, 69), Клюс, Дорик (Павлинів, 58), Заставецький-к, Гайковий (Ільницький, 63), Римар (Сцібак, 46), Вадовський (Роман, 46), Різник, Маньовський (Кулик, 73).

ФК "Трибухівці": Є. Вахновський, Долик, Ю. Крушельницький, В. Скавуляк-к, Жук, Квятковський, Хмарний, Скобальський (Ничик, 64), Трембач (І. Скавуляк, 46), Кістяник, Юристий.

Голи: Володимир Гайковий (8, 62), Юрій Заставецький (35, з пен.), Андрій Різник (40, 57), Олег Роман (69), Віктор Ільницький (74, 77).

Попереджені: А. Різник (51), І. Квятковський (61).

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook