Про нас
увійти

Хоростківська "Зоря" у спарингу перемогла зборівський "Колос"

категорія: Футбол | дата: 07 08 2018
Хоростківська "Зоря" у спарингу перемогла зборівський "Колос"

4 серпня, у Хоросткові спаринг провели лідер групи "Б" першої обласної ліги місцева "Зоря" та середняк вищої ліги чемпіонату Тернопільської області зборівський "Колос". Мінімальну перемогу здобули господарі поля – 1:0.

Єдиний гол на рахунку футболіста "Зорі" Василя Павлика, котрий в офіційних матчах не може грати за хоростківчан, так як є гравцем однієї з аматорських іспанських команд. Взяття воріт гостей відбулося на 55-й хвилині. Провалився лівий край оборони "Колоса" (недопрацювали крайні захисник та півзахисник), хоростківчанин обіграв оборонця гостей Онишкевича і Павлик "розстріляв" голкіпера метрів з восьми.

Футболісти "Колоса" неодноразово мали змогу вразити ворота суперника. Так, на 20-й хвилині Андрій Когут влучив у поперечину, на 27-й – Ігор Козелко отримавши передачу в розріз між двома захисника "Зорі", вийшов на оперативний простір, але метрів з 13-ти пробив поруч зі штангою, а на 33-й хвилині Володимир Грабчак з 22-ох метрів "смачно" приклався до м’яча, але цього разу кіпер господарів з другої спроби зумів накрити м’яча. А вже після пропущеного гола мав реалізовувати свій шанс нападник "Колоса" Андрій Блакита, однак йому банально не вистачило сил виході віч-на-віч з воротарем, його накрили оборонці і він вимушено віддав передачу на партнера Андрія Когута, удар якого пройшов повз ціль.

Зборівський "Колос" у звітному матчі виступав у такому складі: Сурмай (воротар на перегляді, 46) – захисник на перегляді, С. Лис, Муравський (Забитівський), Онишкевич (Світлик), В. Грабчак (Кузів), Козелко (Бардокін), А.  Когут, Цінчик – В. Турчак, Блакита.

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook